Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   védelem alatti szövihelp változtatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2899)

Remedy 04-07-2008 13:24

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 168807)
Támogatom az alapvetést. A 25%-os részesedés bevezetése óta elképesztő durván el lehet ezt játszani, a célpontoknak meg esélyük sincs tenni ellene semmit. Mint sok más esetben, itt is az zavar, hogy gyakorlatilag tehetetlenül kell a támadást elszenvedni.

Asszem Gee mondott egy olyat, hogy védelmet lehessen küldeni, de ne lehessen hívni. Nekem ez a megoldás se nagyon tetszik, de a jelenlegi állásnál ez is jobb lenne.

Orulok, hogy tamogatod, de az utolso bekezdest nem ertem.
Szerintem az epp olyan lenne, mint most. :) Termeszetesen amelyik szovi ilyet csinal, az van annyira aktiv, hogy kuldeni is tudjon... (plane ha csak 12 koronkent kell) ( hiszen gombozgetni kell, epitgetni, sereget venni, stb...)

Synkel 04-07-2008 13:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 168808)
Orulok, hogy tamogatod, de az utolso bekezdest nem ertem.
Szerintem az epp olyan lenne, mint most. :) Termeszetesen amelyik szovi ilyet csinal, az van annyira aktiv, hogy kuldeni is tudjon... (plane ha csak 12 koronkent kell) ( hiszen gombozgetni kell, epitgetni, sereget venni, stb...)

Nem lenne teljesen olyan, mert a támadó nem tudja vinni a szövetségeseket harcba, azaz nem tud egy ori felvinni 3 védettet. Ő maga felmehetne továbbra is.

Grabi 04-07-2008 14:07

én ezt a szavazásos dolgot hülyeségnek tartom, két okból is:
1. többször olvashattuk nem demokrácia van, atinak tetszik, tetszik, nem, nem
2. mert lehet nagyképűen hangzik, de tudom, hogy helyes a feltevésem és pontosan meg is tudom indkolni. sajnos már megtették előttem :)

Remedy 04-07-2008 14:51

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 168810)
Nem lenne teljesen olyan, mert a támadó nem tudja vinni a szövetségeseket harcba, azaz nem tud egy ori felvinni 3 védettet. Ő maga felmehetne továbbra is.

Ezt Smooth mondta. Most vegulis mire gondolsz? Ha arra hogy tamado sereget nem vihet, akkor valoban kisebb foldozas lenne, de azt nem tartom jonak, de jobb, mint a mostani.

Ha arra, hogy segitseget kerni ne lehessen csak kuldeni, annak nem latom ertelmet, hiszen majd kuld a szovim... :)

Meg amugyis, ezt nem is ertem, hiszen aki ker segitseget, az mar nincs vedelem alatt...
Szal arra ez nem is vonatkozna...

Szoval akkor egyszerusitve:

Smooth javaslata: tamadasra ne lehessen vinni a vedelem alatt allo orszag seregeit.
Grabi javaslata: egyaltalan ne lehessen sehova vinni.

Szerintem, ha mar valtoztatva lesz, az elso tenyleg csak olyan tuzoltasnak tunik, es igazabol nem latom az ertelmet... :)
Plusz egy kiskapu arra, hogy egy orit felvigyenek, aztan mire elmennek tole a segito seregek, mar ki is lepett a szovibol es mf lesz... :)

Tsobi 04-07-2008 14:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 168823)
Ezt Smooth mondta. Most vegulis mire gondolsz? Ha arra hogy tamado sereget nem vihet, akkor valoban kisebb foldozas lenne, de azt nem tartom jonak, de jobb, mint a mostani.

Ha arra, hogy segitseget kerni ne lehessen csak kuldeni, annak nem latom ertelmet, hiszen majd kuld a szovim... :)

Talán hogy támadó sereget a 4. nem kérhet a védettektől,de védelmet kérhet ill. küldhet.

Synkel 04-07-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 168823)

Igen, a szövi küld védelmet. Támadáshoz nem tud segítséget küldeni, azt mindenképpen hívni kell. Ha meg nem tudnak tőle hívni, akkor a földből sem részesül.

Remedy 04-07-2008 14:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 168824)
Talán hogy támadó sereget a 4. nem kérhet a védettektől,de védelmet kérhet ill. küldhet.

Ezt nem Gee mondta, hanem Smooth. Talan. :P

Synkel 04-07-2008 14:59

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 168791)

Szmúsz felvetése ezért számomra szimpatikus, hogy védelmet tudjon behívni, de támadni ne lehessen védelem alól.

Igaz, Gee is csak hivatkozott rá, bennem meg ez maradt meg.

Remedy 04-07-2008 15:00

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 168825)
Igen, a szövi küld védelmet. Támadáshoz nem tud segítséget küldeni, azt mindenképpen hívni kell. Ha meg nem tudnak tőle hívni, akkor a földből sem részesül.

Szoval, azt mondod, hogy a nem vedelem alatt allo szovi ne kerhessen segitseget a vedelem alatt allo szoviktol se tamadashoz, se vedekezeshez, de a vedelem alatt allo tudjon vedekezesre kuldeni, de tamadashoz ne vihessek el a sereget. Nem bonyolult ez igy egy kicsit? :)

Es, mint elobb emlitettem, ertelmet sem latom...

En meg mindig maradok ott, hogy semmit ne lehessen sehova, amig vedelem alatt van vki... :)

Synkel 04-07-2008 15:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 168828)
Szoval, azt mondod, hogy a nem vedelem alatt allo szovi ne kerhessen segitseget a vedelem alatt allo szoviktol se tamadashoz, se vedekezeshez, de a vedelem alatt allo tudjon vedekezesre kuldeni, de tamadashoz ne vihessek el a sereget. Nem bonyolult ez igy egy kicsit? :)

Es, mint elobb emlitettem, ertelmet sem latom...

En meg mindig maradok ott, hogy semmit ne lehessen sehova, amig vedelem alatt van vki... :)

Ezzel a semmit sehova módszerrel az a baj, hogy így célpontot csinálunk a védett taggal rendelkező szövikből. Aki elsőnek lépett fel, az biztos számíthat rá, hogy leütik a többiek mellől amint kijön védelem alól, és egyedül kell szembenézzen egy szövivel. Szal szerintem a védekezésnek közösnek kéne maradnia.

All times are GMT +1. The time now is 01:33.