![]() |
Quote:
|
Quote:
Tévedés ne essék, nem a lámák kiszűrése a cél szerintem, ilyenről legalábbis szó sem volt. Ha mégis az lenne, akkor olyasmi feltétel kellene hozzá, hogy pl Top 50 ori közt kell lenni A-ban, vagy hasonló. (Ez se tökéletes, mert még én is simán teljesítettem) A cél, hogy ne olyanok játsszanak gyorsban akik azt se tudják, mi a hódító, és hogy távolozással észre lehet venni a közeledő ellenséget... |
Quote:
És akkor a végére hagyom: miért kell ezen problémázni? |
Quote:
Igen, ez is egy meglátás, és ebben a formában ezzel egyet is értek. Csak ezzel meg az a gond, hogy igy nem értem hogy ki regelhet a gyorsba :]] A totál kezdő, akinek pld a barátja évek óta Hódos, és rengeteg dolgot tud már mire elkezd játszani, hisz évek óta "részese" a hódnak, még ha nem is személyesen ő maga játszik, de mégis úgymondd ismeri a kezelőfelületet, tudja hogy mire jók a varázslatok, etc... viszont ő maga a szó szoros értelmében valóban kezdő, hisz eddig nem volt orija... Vagy az, aki ugyan hónapok óta lúzerkodik valamelyik csopiban, de még egy távolt se tud nézni? :ĐĐ |
Quote:
És igen, valóban félreértettem a normálos kifejezésedet, bocsi. Ámde szerintem anarchban igenis lehet tanulni, szerintem ott bőven ki lehet tapasztalni a játék adta lehetőségeket. Én a magam részéről sokat tanultam ott. |
Quote:
Az anarchos kikötést nem az anarchosok leszólására írtam, hanem a módszer megkerülhetősége miatt. Bár maga a módszer is csak merő találgatás:p Úgyhogy inkább hagyom is :D |
szvsz felesleges az A-t idekeverni...
a meglévő e-mail feltételével annyi a gondom, hogy mi van akkor, ha vki régen játszott, majd mindent törölt, és 1év múlva újrakezdi? sokaknál jobb, mégse mehet egyből a gyorsba? |
Azt hiszem, hogy az a legjobb ha egy kezdő valamelyik normál csoportban kezd. A lassú csoportban is ugyan úgy járna mint a gyorsban. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy lassúban minium három körönként illik belépni az országba.
|
Quote:
Ettől még elképzelhetőnek tartom hogy Ati szűrője is hasonló alapon fog működni, bár a magam részéről remélem hogy Ati ennél jobb szűrőrendszert fejlesztett ki :$ :]] Viszont azt hiszem, hogy ebbe beleszólási jogunk nem sok lesz :ĐĐ Anarch ügyileg így már egyet értek. :]] |
Quote:
Nekem kicsit nonszensznek tűnik az összehasonlítás , vagy csak marhafáradt vagyok, és ma megint semmit se nem értek? :ĐĐ Elmondanád hogy ezt hogy értetted, mert így asszem én nem értem :$ :]] |
All times are GMT +1. The time now is 17:27. |