![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1 rakival pedig: kiveszel annyi kajat, amennyit fogyasztasz, max kicsit tobbet. Ekkor: esznek a katonaid, utana tunik el a felesleg, ami az 1 rakiba nem fer be. Ezek utan a kov korben ehezni fogsz. Aztan megint enni. Stb... (elony: ezzel is tudsz minden korben enni, ha akarsz, es ezen az 1 rakin nem mulik semmi....) |
Quote:
|
semmi köze a pénzosztáshoz. a moráltól függ a bevándorlás, de azt elég egy 90 felett tartani, pár %-nyival fogsz többet képezni ha 100on van. ha még aktuális ez az országod és nem szégyelled publikussá tenni a kajafogyasztását szívesen segítek h minimalizáld a kajamennyiségedet.
|
Quote:
|
5% morálonkánt 0,5% bevándorlás érhető el:
75-79% 2,5% 80-84% 3% 85-89% 3,5% 90-94% 4% 95-99% 4,5% 100% 5% de mondom - bocsáss meg h ezt írom - a te szinteden lényegtelen. teljesen jó ahogy remy leírta, egyszer éhezik, egyszer eszik és bőven plusszos leszel. azért kértem h írd le a példát, mert biztos vagyok benne, hogy vmit nem jól csináltál és akkor megmondtam volna mi a rossz. |
Ha a sereg otthon ücsörög, akkor nem lesz soha pluszos az 1 rakis módszerrel. A kivándorlás ugye kajahiány/16.
|
hamár sereg akkor ne ücsörögjön, ha van alatta kisállat akkor tessék hercegeket meg hercegnőket látogatni más országba ha meg legolasra hajaznak akkor ha nem jönnek a kisállatsimogatók akkor minek legyenek otthon? :)
|
All times are GMT +1. The time now is 13:12. |