![]() |
Quote:
|
Quote:
Többen siránkoznak amiatt, hogy megfenyegették őket, és tegyük ki a másikat, de csak msn-en beszéltek. Hát akkor az illető így járt. Ha van olyan buta valaki, hogy a játékon kívül beszél az ellenségeivel (ellenséget írtam direkt, nem ellenfelet, hiszen a fenyegetés az már azt hiszem, hogy túllép az "ellenfél" határán). Ha valakit rá tudnak bármi trükkel venni arra, hogy ne a játékon belül beszéljenek, akkor azzal nem tudok mit tenni. Mit gondol, miért akarja, hogy olyan helyen beszéljenek, ami nem használható fel bizonyítékként? Talán vacsorára akarja meghívni? Az ilyen trükköknek ne dőljön be senki. Ha egy játékostársad nem tudja a játékon belül elmondani, hogy mit szeretne, akkor kár vele foglalkozni. |
Ati: az is egy szempont. Meg az is mikor a sima szövi lebeszélést felnyomja a másik, mert miért ne...stb.. tovább nem fejtem :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csendben megjegyezném, hogy a szándékot csak a világ diktatórikus rendszereiben büntetik.. |
Quote:
Ez teljesen világosan le van írva, hogy szabálytalan, és ezért anarch jár. Iskolapéldája más játékának tönkretételének. Regisztrációkor külön ki is van emelve, hogy olvasd el. |
Quote:
akkor azt mért nem büntetik??? volt is 5U csoportfórumon, egy ilyen srác akivel ez történt. felgyújtották, ő 3x bepusztított, és ezért nyomták anarchba ;) szerintem ez igazságtalanság, de ha Ati szerint így jól van, akkor jólvan. |
Quote:
|
Quote:
És ne arra számíts, hogy majd lesz egy "esküdtszék", akik közül hátha lesz valaki, aki a teljesen egyértelmű szabályszegésed felett szemet huny, mert haver. Nem. Ne arra számíts, amikor játszol, hogy hátha valaki jóindulatú lesz veled, amikor megszeged a szabályokat. Tartsd be a szabályokat. Azért vannak. |
All times are GMT +1. The time now is 09:45. |