![]() |
Törléssel kapcsolatban vannak fura dolgok:
-megmaradnak a beírásai fórumon -diplomáciában a hirdetése is (ezek túlságosan nem zavaróak) -a rá nyitott kaput már nem írja a rendszer, viszont él... ezt onnan lehet tudni, hogy 4nyitott kapunál mikor az 5iket akarom nyitni, nem engedi. tehát érzékeli még a törölt orira nyitott kaput. |
Quote:
|
fórumbeírása neki akkor csak emiatt maradt meg?
viszont a másik 2 (dipihirdetés, rányitott kapu) az valós |
A törölt orira nyitott kaput ma fedeztem fel, legalábbis csak ezzel tudom magyarázni h 4nél több kaput nem engedett nyitni :)
a többit amiatt hoztam fel, mert mind a törlésből ered:) |
Quote:
|
Quote:
|
Az eddigieken kívül még van-e bárkinek tudomása bármi hibáról a mostani játékban? Ha igen, akkor mi az? :)
|
Valamikor volt olyan, hogy mélyszabin lévő országot vissza lehetett hozni mélyszabiról a felhasználói név ismeretében. Belépési kisérletkor rossz jelszó esetén is visszajött az ori mélyszabiról.
Lehet, hogy ez már rég nincs így... |
Quote:
|
törpénél
Lelőhelyek feltárása xx hektár területen lelőhelyek feltárása folyik, ami y kör múlva fejeződik be. Katonáidat csak ennek befejeztével tudod ismét bányafeltárásra küldeni. Ebből az derül ki, hogy visszakapom, de valójában nem kaptam vissza. Nagy meglepetés éri, ha nagy területen végzi. |
All times are GMT +1. The time now is 04:21. |