![]() |
Quote:
Zeolitra én sem raknám. |
Quote:
Rémes lenne neki csak zeoliton lakni ténleg :D az olcsó, simaszőrű coci nem büdös. Amúgy is jobb egy kevésbé kitenyésztett fajtával kezdeni, met nem igényes a tartására ,takarmányozására. |
De egy kicsit azért bővebben véleményezem neked : Schmidt Egon számomra egy szinten van a wikipédiával pld :]] Valóban több felvetés van arról hogy miért hívják tengerimalacnak, az egyik az általad a másik az általam felvázolt. Legyen igazad, én a másik verziót ismerem. :]
Ám a tengerimalac nem szereti a vizet, rokonsága meg sokkal inkább a tarajos sül mint a vizidisznó. De mindegy, biztos rosszul tudom ;] |
tengerimalacról annyit, hogy buta.. megrágja a hosszabbító zsinórját.. így már elég jól vezeti a 220-at.. ezt onnan tudod, hogy kegyetlenül visít a tv alatt.. utána remeg, liheg és ijedten néz rád.. majd másnap ha kiteszed a ketrecből, az az első dolga, hogy araszol a hosszabbító felé..
vagy lehet h a tengerimalacok így szeretik.. :confused: :D |
Quote:
|
Quote:
Azért mert nem tudja mi az áram még nem nevezném butának, rágnia meg kell, hatalmas késztetést érez iránta :) |
Quote:
|
Topsy: de a cucu fötör, ha most a forgács alá rakom a követ simán eleggyé keveri rövid időn belül.
Hétvégén mindig alom csere volt, nem is volt büdi. Igaz nekünk teljesen hétköznapi rövid szőrű malackánk volt. Nat: végülis tök mind1. A tény hogy tud úszni, tiltakozni nem tiltakozott. Innentől hogy szakirodalom mit ír... /Bár fogalmam sincs milyen indíttatásból fürdettük meg először... asszem vki más is mondta hogy fürdeti és a malacnak ezzel semmi baja./ Synkel: a körömvágás miatt érdemes olyat venni amelyiknek fehér körme van és nem szines, jobban látszik meddig vághatod vissza. |
Nat milyen problémád volt a cocikkal? Látom tudsz róluk sok mindent, de nem kedveled őket. Nagyon kíváncsi vagyok.:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:46. |