Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   földszerzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2871)

shep 03-27-2008 20:27

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 167162)
Hasonlót akartam mondani.
Meg azt is, hogy a közvélemény az ilyen irreálisan alacsony foglalásokat gyanúínak tartja. Földleadással, előre megbeszélt ütésekkel kapcsolatban szokták felemlegetni:)

A másik: Körtávolságot akkor ír, ha van ilyne távolság. Eseményekben saját magadhoz képest továbbra sincs távolságod, miként a pontlistában. Biztos, hogy 3-dik szinten vagy?

hát én nem tudom milyen alternatív verzióval játszom de nekem mindig ír távot mivel a legközelebbi ország is 2 körre van tőlem.

shep 03-27-2008 20:29

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 167165)
:D
ez az amit én akartam kérdezni :D
amugy szerintem ez nem a te játékod, nekem is volt már bajom, pl nem adta el a ht a varikat, de mégse keltettem a feszültséget.
szerintem drága shep ne a hódot hibáztasd hanem saját magadban találd meg a hibát ;)
miután ez megvan, utána bíráld a játékot, de utána se biztos hogy vkit érdekelni fog :)

bocs! most nézem a 6/Ű-ben vagyok

Deni 03-27-2008 20:30

példa a wapról történő támadás hátrányaira :

2005-02-01 23:30:32 [2 kör] MaXxXxXxXxX (#116073) elfoglalt 5 hektárt Olaszhátság (#224537) országától.
2005-02-01 22:30:48 [5 kör] Olaszhátság (#224537) elfoglalt 54 hektárt MaXxXxXxXxX (#116073) országától.

szöviháború közepén jól esik egy ilyen az embernek :rolleyes:

Ati 03-27-2008 20:41

Quote:

Originally Posted by shep (Post 167156)
és az a legfurcsább, hogy az hadi eseménylistába a hódító, amely "sohasem romolhat el, mert tökéletes" nem mutatja a távolságot (kör). amit eddig még sosem tapasztaltam. de semmiképp sem feltételezem hogy, egy ilyen tökéletes játékban hiba következhet be. biztos én nem tudom a stratégiákat, a szemem is rossz, és a netem is rossz.

Bár erre már válaszolt más, én is fontosnak tartom megemlíteni, hogy a saját támadásodnál SOHA nincs távolság írva. Soha nem volt, most sincs, és nem is igen hiszem, hogy valaha lesz, hiszen saját magadtól nem vagy se 1 kör távolságra, se 2 kör távolságra, de még messzebb sem vagy saját magadtól. Saját támadásoknál a távolság jelzése (az, hogy saját magadtól milyen távol vagy) értelmetlen, és mint ilyen, nincs is jelezve. Soha nem is volt. És ez így is van rendjén.

Ati 03-27-2008 20:43

Quote:

Originally Posted by shep (Post 167166)
hát én nem tudom milyen alternatív verzióval játszom de nekem mindig ír távot mivel a legközelebbi ország is 2 körre van tőlem.

A legközelebbi ország igen. És a saját országod mellé mit ír a pontlista, hány körre vagy saját magadtól? Semennyit.

A legközelebbi ország támadt, vagy te? Te.

shep 03-27-2008 20:48

ja igaz. nyertetek. már keresem a nem létező hibákat
de az eredeti dolgon ez mit sem változtat.

Princ 03-27-2008 21:35

Quote:

Originally Posted by shep (Post 167171)
már keresem a nem létező hibákat

Biztonság kedvéért megkérdezem; ugye észrevetted a választ az első kérdésedre?

Druida 03-27-2008 21:46

Ez a fórum kezd kétfelé elmenni... egyik fele: SHEP aki nem képes elfogadni önzetlen segítségünket, bírálja a hódítót hogy az a rossz, és nem képes beismerni hogy most ő hibázott, mert vagy nem volt elég figyelmes vagy mittomén.
másik fele: MI akik próbálunk segíteni, de ő le se sz*rja, hanem próbál mindenbe belekötni... :( ez így nem jó. vagy elfogadod a segítségünket, vagy menj el :(

(bocs azoktól akiket zavar ez az üzim, de kezdek mérges lenni:()

shep 03-28-2008 07:02

okés elmentem, mert nem tudtatok meggyőzni.kösz a segítséget. és ha a hódító és a fóruma nem bírja a kritikát, akkor úgy kell neki. ugyanis a világon semmi sem tökéletes.
sziasztok

Ati 03-28-2008 07:45

Quote:

Originally Posted by shep (Post 167189)
okés elmentem, mert nem tudtatok meggyőzni.kösz a segítséget. és ha a hódító és a fóruma nem bírja a kritikát, akkor úgy kell neki. ugyanis a világon semmi sem tökéletes.
sziasztok

Ez is érdekes hozzáállás. Mindenki segíteni próbál, cserébe elküldesz mindenkit a fenébe, majd amikor felhívjuk többen is a figyelmed arra, hogy olyan dolgot vélsz hibának, ami mindig is így működött, és értelmetlen is lenne, ha máshogy működne, akkor közlöd, hogy nem bírja a fórum a kritikát... Hát jó. Úgy látszik nem.

All times are GMT +1. The time now is 04:19.