![]() |
Quote:
De már szent a béke! :D:) Én majd mindenkitől kaptam aki számít, mert csúnyán beszéltem! Emlékszel Ati? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én kaptam már zöldet Ákostól és dagadt utána a mellem :)
|
Nem hiszem , hogy olyan nagy szó lenen az, bárkinek zöldet adok, inkább az a nagy szó ha pirosat adok, mert azt csak azért adhatom, ha mások a nézeteim.
Vagy legalább is ezt szeretnék hinni, de nem sajnos nem azért adtam egyetlen 1x se. Van még vagy 30 ember fórumon, akivel valamilyen ügyben más anézetem, mégsem adtam pirosat. Legfőképpen az iszonyú nagy sületlenségekre szoktam adni, mint például egy ügydöntő népszavazást öszehasonlítani egy "ingyenes bérletet" az embereknek szavazással,mivel ez nem politika topic, nem írom le, hogy én is jól ismerem ezt a baloldali szlogent, de muszály megmagyaráznom mire adtam a pirosat,ne higgyék hogy a nézet különbségre. , ha már felhoztátok ezt a témát, ami mellesleg unalmas, és senkit nem érdekel ki kinek ad pirosat, és miért. Olyan probléma mélységekbe merülünk az elismertséggel, hogy lassan el kéne gondolkozni rajta ( :confused: ?? ) , szükség van e rá, néhány érzékenyebb fórumozó végett... :D |
hirtelen kiv lettem ki volt az aki a 2 piros négyzetetséghez közel állt?
|
Quote:
Ehh, egy újabb szög az elismertség koporsójában :( De akkor legalább azt ne mondanák egyesek, hogy nem számít nekik az elismertség, mert az, hogy ilyen topicokba írnak, azt az érzetet kelti bennem, hogy mégis foglalkoznak vele :rolleyes: Másik: miért kell azon sírni, hogy valaki amiatt ad pirosat, mert a nézeteik különböznek? Szerintem ez az egyik lényege, hogy a másikkal tudasd, hogy hogyan viszonyulsz az adott hozzászólásához... |
Én nem is tudom hány pirosat kaptam eddig, volt ami zavart, volt ami nem. De cserébe én is osztottam jópárat.
Egyszer Ati tévedésből adott egy pirosat, aztán amikor rájött adott mellé egy zöldet is. De már nem emlékszem mire :) A többi szót sem érdemel, pláne az nem, amikor... ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:39. |