![]() |
Senki nem fog feltolni 65536 hekire orit a mostani fedezési rendszerben. :) 1 milliárd katona legyártása a legnagyobb gigatermelőknek is közel 3 évébe tellne. És 1 milliárdból nem tudsz felmenni 65536-ra. ;)
Egyébként mondom, bekerülhet a súgóba, nem vagyok ellene. Csak szerintem nem annyira fontos. De ha sokaknak segítség ez, akkor támogatom az ötletet! Kerüljön be! |
(Előre látom a bekerülés utáni kérdésáradatot... "Miért pont annnnyiiiii?????!!" :D)
|
Quote:
na ezt a hozzáállást nem fogom megérteni soha a fórumon. Mondj már egy orit légy szíves, akinek van 65535 épülete. Mondok jobbat. Olyat mondj, akinek van ennyi területe. Ha jól emlékszem az A topja is 1.5M értéken van. Anarachot persze nem tudom, de nem hinném hogy vannak 3m értékű orik. ezt a kekeckedős, túlzós hozzáállást miért kell mindenhol bedobni pár embernek? Jó hogy nem azzal jöttél, hogy tegyük be a súgóba, hogy 1:2^32 az esélye annak, hogy a fontos eseményt jelző villogó ikontól arra érzékenyek epilepsziás rohamot kaphatnak... miért kell ezt így? |
Quote:
Anarchista csoportban:Gerilla 99 (#232500) 2/D 28.426.577 Más kérdés, hogy az ilyen országok még az olcsó felfedezés idején sem saját erőből jutottak oda fel. |
Quote:
tegyük be ezt is a súgóba. :) |
Quote:
Mivel ezekkel a számokkal kapcsolatban eddig az általános hozzáállás az volt, hogy "saját magadnak kell kitapasztalni" (2), itt is legfeljebb annyit tartanék célszerűnek megemlíteni, hogy 'országod kincstárában csak korlátozott mennyiségű arany halmozható fel'. (vagy hol is? :p) Ha szerepelne a pontos összeg, az összetéveszthető lenne vmi ronda sormintával, ha meg mégis elolvassa vki, bele se kezdene a komoly játékba, mondván h neki annyi úgyse lesz (3). Nekem biztos csökkentette volna a kedvem, mert túl korán olvashattam volna el ezt a részt. :) |
Quote:
|
Felőlem bekerülhet a súgóba, de ha nem kerül az sem érdekel.De egy kérdés:
Miért pont ennyi a limit? |
Quote:
Ha nem ennyi lenne, akkor egy másik összegre kérdeznéd, hogy miért pont ennyi... :) |
Nekem tetszene, ha lenne esemény kiírás a túlcsordulásról. Így a szövi fontos eseményeiben minden szövitag láthatná, hogy ki hibázott. Aki többször hibázik, az talán ennek hatására a jövőben egy kicsit jobban vigyázna. :)
Egyébként, ha belegondolok, hogy hány helyen szerepelhet a programban, hogy pénz kerül egy országba és az összes helyen egy plusz vizsgálat... Szerintem ilyen biztos nem lesz. De attól még tetszene! :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:39. |