![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Hali
És szintén amikor szabadidőm engedi, akkor legtöbbször, startégiai játékokkal, de a szimulátorok, talán az én világom. Bár sokan unalmasnak tartják, a tengeralattjárókat /Silent Hunter III./ de én még ennél jobbal nem találkoztam a tengeren. Azon kívül, az F1 szim. is jó. Azután MOHA, /talán et a lagjobb/ Ahol igazán csak az én ügysségem, és rátermettségem számít:) Na, ezt jól megfogalmaztam:) |
Spellforce-t valaki ismeri? Jó? Szemezek vele egy ideje a Tesco-ban, nyárra jó lenne néha.
|
Quote:
most a szivembe találtál...vissza olvasva sztem megtalálod, irtam már rola. megfertőztem vele náhány embert, akik azota a kiegészitőket is megvették. szerintem a legeltaláltabb játék. |
Cod 2 na nekem most ez jön be igazán, de volt hogy Rome Total War vagy éppen a Mortyr 2 de a Cod 2 nagyon bejött és a multi része is nagyon jó!
|
Én a stratégiai játékokat szeretem nagyon, jól elütöm velük az időt:)
Pl (lehet most kiröhögtök de akkor is) régebben nagyon bejött nekem a heroes3 leültünk 4en, 5en a gép elé és egy pár órán keresztül jol elütögettük egymás:) |
Quote:
Heroes 3 nagyon jó játék. Nekem még mindig bejön :) Az 5. részt meg várom rendületlenül ... |
Quote:
A harommal irto sokat jatszottam, meg a negyet is nehezen untam csak meg...:D |
Én most a Praetorians-szal játszom:D Már jópár éve kinéztem:)
De nem vettem meg aztán nem rég egy ismerős (hódítós) :D Elküldte nekem azóta legyen ember a talpán aki megállít:D |
All times are GMT +1. The time now is 07:35. |