![]() |
Quote:
Csak azért, hogy picit kényelmesebb legyen nem kéne állandóan valamit módosítani. (Mások szerint meg igen, nem vagyunk egyformák :) ) Szerintem ez eddig is így volt elosztva, csak 10%-nál nem tűnt fel senkinek. |
Quote:
A változtatások javítás jellegű részével viszont egyetértek. Pl az elf bónuszánál, vagy pl hogy kv közben is lehetett tevékenykedni. Teljes változatlanság esetén ezeket is úgy kellett volna hagyni, miután felismerték, ill elegendő kapacitás állt rendelkezésre hozzá? Számomra egyáltalán nem természetes ez az egyenlőtlenség. Ez biztos egy túl egyszerű algoritmus mellékhatása. És pont azoknál számít a pár 10 milliós hátrány, akiknél nem szokott kialakulni csak úgy spontán a karaván használata. Ja, tudom: akkor meg is érdemlik. :D |
Quote:
Én próbálom elfogadni a dolgokat, hogy úgy működnek ahogy. Persze, ha valami eléggé roszul működik, az megérett a változtatásra. |
Quote:
Mindazonáltal annyira tényleg nem eget rengető szükség az üres hekik aranyos szétosztása, hogy felvessem a megbeszélésekben. Talán majd egyszer, a klántámadásnál szerzett épületek szétosztását is hozzávéve. Addig meg csak mosolygok a szövifórumunkon, amikor gratulálnak egymásnak a "talajért". :D |
Quote:
Csakhogy mindenki tudja: Írtam, hogy már nem szólok hozzá ehhez a témához, de azért még Princ utánam küldött egy negatív pontot. Mivel én nem tudok neki adni, ezért kénytelen vagyok itt megmondani neki, hogy véleményem szerint ő érdemelné a negatív pontokat, mert "ha valakinek véleménye van és nem egyezik az enyémmel, akkor tartsa magában" hozzáállás csak arra jó, hogy a fórumot egysíkúvá tegyék. Az egysíkú fórum pedig egoistáknak való, akik csak a saját véleményeiket szeretik visszaolvasni mások hozzászólásaiban is. Egyébként legjobb lenne, ha vennél egy beszélő papagályt, az úgyis csak azt hajtogatja, amit gyakran ismételsz neki. Az való neked. |
Quote:
A játék nem tökéletes és NEM IS LEHET AZ, ha valamit megjavítanak, valami más általában elromlik. Ezért gondolom úgy, hogy meg kell húzni a határt, EDDIG ÉS NE TOVÁBB (ahogy Picard kapitány mondta ;) ) :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:39. |