Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Pénzt betenni a segélybe (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2771)

Ati 02-18-2008 18:11

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 159386)
Nem baj ha másnak nem kell ,én elfogadom az 1-10-et is,de hozzáfüzném hogy szerintem elég durva arány.Szerintem az 1-5 elfogadhato volna.

Ez csak has szám, nem mondom, hogy ettől eltérő aránnyal ki van zárva... :) A hangsúly a valamifajta erős korlátozáson van, hogy ne arra legyen használva, hogy fosztás elől gyorsan beteszem a pénzem ide, aztán ha nem vitt semmit az ellenfél, akkor már nyugodtan kivehetem.

Valezius 02-18-2008 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 159390)
Ez csak has szám, nem mondom, hogy ettől eltérő aránnyal ki van zárva... :) A hangsúly a valamifajta erős korlátozáson van, hogy ne arra legyen használva, hogy fosztás elől gyorsan beteszem a pénzem ide, aztán ha nem vitt semmit az ellenfél, akkor már nyugodtan kivehetem.

Igen ez probléma, ennek fényében az 1:5-höz arányt támogatom.

Rebellis 02-18-2008 18:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 159390)

Erre írtam odaát,hoga a betetthez nem lehet hozzá nyúlni 2 hétig és csak utána íródik hozzá:-)
A másik,hogy gyorsan beteszi?
Lehet gyorsan mást is csinálni vele ami vissza jön hamar minimális veszteséggel:-)

Jakutszk 02-18-2008 18:31

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 159394)
Erre írtam odaát,hoga a betetthez nem lehet hozzá nyúlni 2 hétig és csak utána íródik hozzá:-)
A másik,hogy gyorsan beteszi?
Lehet gyorsan mást is csinálni vele ami vissza jön hamar minimális veszteséggel:-)

Ezzel egyet értek! Aki időben észreveszi, h támadják az eddig is kitette az orijából a pénzét. Ha meg nem veszi észre, akkor nem tudja segélykeretbe sem berakni....

Remedy 02-18-2008 18:35

Nekem igazabol az 1:10 is kevesnek tunik, nemhogy az 1:5.... :)

Azert 8.4 milliard egy oriban megiscsak 8.4.... :)

Grabi 02-18-2008 18:38

óóóóó... ne legyünk már naívak, úgy gondolom aki 42 mrdot ad 4,2 mrdért az meg tudja oldani h az aktuálisan 4 mrdja mellett legyen legalább 4 mrd értékű piacon lévő egyéb tartaléka ami amikor a tulaj akarja megvételre kerül

Eke 02-18-2008 18:40

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 159401)
óóóóó... ne legyünk már naívak, úgy gondolom aki 42 mrdot ad 4,2 mrdért az meg tudja oldani h az aktuálisan 4 mrdja mellett legyen legalább 4 mrd értékű piacon lévő egyéb tartaléka ami amikor a tulaj akarja megvételre kerül

Ez biztos hogy igy van .Nállad a pont

Ati 02-18-2008 18:42

Quote:

Ha valakinek 4,2 milliárdnál kevesebb tartaléka van, akkor az már nem is ember? :)

Remedy 02-18-2008 18:42

Quote:

Ebben nem ertek egyet. :) Persze lehet naiv vagyok.... :P

Grabi 02-18-2008 18:43

az nem fog tízszeresért berakni. meg kell h mondjam ezt anarchon kívül rendkívül kevés ember fogja használni.

All times are GMT +1. The time now is 10:05.