![]() |
A DHCP-t állítsd át statikus ip-re, és írd be a gépeden is a wlan kapcsolatba. Én így csináltam, mac adress, fix ip, wep kulcs.
|
Quote:
MAC filtering? Quote:
|
Quote:
|
Regeltem a DynDNS.com-ra, szépen be szeretném állítani a routerem, azonban provider-nek (kiszolgálónak?) egy legördülő listából lehet választani, TZO.com és DynDNS.org. DynDNS.org-ról átirányít a DynDNS.com-ra. Azonban a routerem nem frissíti az ipcímet, csak dyndns.com-on történő bejelentkezés esetén frissíti :( valami ötlet?
|
Ha jó adatokat adsz meg neki, akkor a dydns.org-os beállítással gond nélkül tud működni.
Add meg neki a felhasználói nevedet, a jelszavadat, és azt a domaint, amire be szeretnéd állítani. IP-cím változásakor ezután automatikusan átírja. Ingyenes account esetén úgy tudom van valami időkorlát, hogy milyen sűrűn frissíthetsz, arra figyelj. |
két napig szenvedtem ezzel a T-home-os akármivel, de képtelen befrissíteni az IP-t. Most linuxra próbálok valami megoldást találni. Googliban találtam valami nsupdate-t, de magyarul nem sokat találok róla, angolul meg amit írnak nem értem. Valakinek valami ötlet?
|
Quote:
Beállítottál mindent? Felhasználói név, jelszó, domain név, szolgáltató. Mind a 4 be van állítva? Elvileg valami visszajelzést is kéne, hogy láss az oldalon, hogy mi a helyzet, pl sikerült beállítania, vagy rossz jelszó, vagy bármi hasonló. Ez megvan? Azt írja, hogy sikerült neki? |
|
Érdekes... Honnan kellene így tudnod, hogy mi történt? Elég fura ez így.
Most valamire be van állítva ez a domain, az nem Te vagy? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:02. |