Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Anonym párbaj -- még anonymabban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2749)

Pool 02-19-2008 11:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 159594)
Ez a JAVASLAT szól erről. Mégcsak el sincs döntve, hogy lesz-e ilyen, nemhogy már meg is legyen.

Pedig már azt hittem. No, akkor ma még figyelni fogok, mit is írok...
De ehhez miért is kell párbajt csinálni? Figyelni fogod, milyen hamar derül ki, ki kicsoda?

Ati 02-19-2008 11:24

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 159596)
Pedig már azt hittem. No, akkor ma még figyelni fogok, mit is írok...
De ehhez miért is kell párbajt csinálni? Figyelni fogod, milyen hamar derül ki, ki kicsoda?

Hmm? Annak, hogy csináltam egy párbajt, semmi köze ehhez igazából. Felvetődött, csináltam egyet. A fejlesztésekhez nincs köze.

És akkor most térjünk vissza a megbeszélésekhez, ne offoljuk szét a témát általános beszélgetésekkel. :)

Pool 02-19-2008 11:42

ok
na, akkor sztem jó ötlet, de minden azon múlik majd, hogy valaki így nem fedi fel magát...
de az meg ne jöjjön már anonimra
aki meg a haverokkal akar párbajozni, az ne csináljon anonimust :)

Rebellis 02-19-2008 11:44

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 159601)
ok
na, akkor sztem jó ötlet, de minden azon múlik majd, hogy valaki így nem fedi fel magát...
de az meg ne jöjjön már anonimra
aki meg a haverokkal akar párbajozni, az ne csináljon anonimust :)

Már mért ne:-)))
Milyen jó mikor jól elvernek és utána sör mellett oda szól,hogy én voltam ám:-)

Ati 02-26-2008 17:28

Ebből az a változat fog bekerülni (majd a 7-es verzióval), hogy a fórumon mindenki az eredeti nevével és sorszámával írhat, miközben a játékban A, B, C, ... neveket vesz részt. Így a beszélgetések nem befolyásolják a névtelenséget. :)

Diplomáciai hirdetések, és esetleges szövetségi fórumok (van ilyen párbajon? :D:D:D) továbbra is anonymak, hogy még azt se tudd, hogy ki a szövid. :)

Természetesen ha valaki elárulja valahol, hogy melyik ő, akkor semmi értelme az egésznek. Eddig azonban a fórumon levő írás stílusából sok esetben ki lehetett ezt következtetni, ezentúl erre nincs lehetőség, hiszen a fórum és a tényleges játékbeli név között nincs összefüggés.

Ati 02-26-2008 17:30

És bár nem szorosan ide kapcsolódik, de valaki felvetette, hogy a párbaj végeztével még egy rövid idő legyen a beszélgetésre és elbúcsúzásra. Azt hiszem, hogy ennek nem volt külön téma.

A párbaj végeztével még 5 perc fog a jövőben rendelkezésre állni, hogy a tapasztalatokat megbeszéljétek, elbúcsúzzatok, és megbeszéljétek, hogy mikor lesz a visszavágó. :)

Tsobi 02-26-2008 18:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 161280)
És bár nem szorosan ide kapcsolódik, de valaki felvetette, hogy a párbaj végeztével még egy rövid idő legyen a beszélgetésre és elbúcsúzásra. Azt hiszem, hogy ennek nem volt külön téma.

A párbaj végeztével még 5 perc fog a jövőben rendelkezésre állni, hogy a tapasztalatokat megbeszéljétek, elbúcsúzzatok, és megbeszéljétek, hogy mikor lesz a visszavágó. :)

Egy kérdés. A +5 perces hosszabbításban lehet az orikkal támadó cselekményt végrehajtani?

Ati 02-26-2008 18:44

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 161307)
Egy kérdés. A +5 perces hosszabbításban lehet az orikkal támadó cselekményt végrehajtani?

Mindent lehet, mintha még menne a játék, de a végeredmény ekkorra már megszületett, a weboldal is kész, ami a párbaj eredményeit tartalmazza, és a nyeremények is már jóváíródtak.

J.Ati 02-26-2008 21:39

Király:)
Jó kis újítás.
Köszi.Amint tudom,kipróbálom.

Ati 02-26-2008 21:41

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 161317)
Király:)
Jó kis újítás.
Köszi.Amint tudom,kipróbálom.

Mint mondtam, ez majd a 7-es verzióval kerül be a játékba, addig nem tudod kipróbálni. :)

All times are GMT +1. The time now is 22:55.