![]() |
Quote:
De ehhez miért is kell párbajt csinálni? Figyelni fogod, milyen hamar derül ki, ki kicsoda? |
Quote:
És akkor most térjünk vissza a megbeszélésekhez, ne offoljuk szét a témát általános beszélgetésekkel. :) |
ok
na, akkor sztem jó ötlet, de minden azon múlik majd, hogy valaki így nem fedi fel magát... de az meg ne jöjjön már anonimra aki meg a haverokkal akar párbajozni, az ne csináljon anonimust :) |
Quote:
Milyen jó mikor jól elvernek és utána sör mellett oda szól,hogy én voltam ám:-) |
Ebből az a változat fog bekerülni (majd a 7-es verzióval), hogy a fórumon mindenki az eredeti nevével és sorszámával írhat, miközben a játékban A, B, C, ... neveket vesz részt. Így a beszélgetések nem befolyásolják a névtelenséget. :)
Diplomáciai hirdetések, és esetleges szövetségi fórumok (van ilyen párbajon? :D:D:D) továbbra is anonymak, hogy még azt se tudd, hogy ki a szövid. :) Természetesen ha valaki elárulja valahol, hogy melyik ő, akkor semmi értelme az egésznek. Eddig azonban a fórumon levő írás stílusából sok esetben ki lehetett ezt következtetni, ezentúl erre nincs lehetőség, hiszen a fórum és a tényleges játékbeli név között nincs összefüggés. |
És bár nem szorosan ide kapcsolódik, de valaki felvetette, hogy a párbaj végeztével még egy rövid idő legyen a beszélgetésre és elbúcsúzásra. Azt hiszem, hogy ennek nem volt külön téma.
A párbaj végeztével még 5 perc fog a jövőben rendelkezésre állni, hogy a tapasztalatokat megbeszéljétek, elbúcsúzzatok, és megbeszéljétek, hogy mikor lesz a visszavágó. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Király:)
Jó kis újítás. Köszi.Amint tudom,kipróbálom. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:55. |