Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Hogyan butítsuk a Windows-t használhatóvá :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=270)

Ati 02-24-2006 15:08

Quote:

Originally Posted by Davalon
LÉnyegében kikapcsol mindent, winyót, venti pörög, és egy egérmozdulatra vagy billentyűlenyomásra feltámad a rendszer. A táp nem vesz fel annyi kakaót a hálózatból.
Ennyit tudok róla:D

Hmm, az annyira mégse jó. :) Olyan nincs, hogy mindent kikapcsol (winyót is, ventit is), és nem arra jön vissza, hogy meglököm véletlen az egeret, hanem mittomén vmi bill-kombinációra, vagy resetre, vagy valamire? :D

Davalon 02-24-2006 15:09

Nem, a ventillátor az pireg-pörög. :) Az a szép, hogy a régi gépemen frankón működik ez az opció, de ezen nem.

Ati 02-24-2006 15:10

Quote:

Nem, a ventillátor az pireg-pörög. :)

Ehh, az nam jó, az hangos. :D Akkor maradok a hibernálásnál, az működik. :)

Davalon 02-24-2006 15:13

Az energiaellátásnál egyébként ott kell lennie a késznléti állapot-nak.
Képernyővédő mikor induljon, mikor kapcsolja ki a vinyót a rendszer és aztán, mennyi idő múlva lépjen életbe a készenléti állapot. A Start menüből ez egyből elérhető. Nálam így van

Davalon 02-24-2006 15:14

Quote:

Originally Posted by Ati
Ehh, az nam jó, az hangos. :D Akkor maradok a hibernálásnál, az működik. :)

ja hát nem helikopter-rotorral kell hűteni:D :D

Ati 02-24-2006 15:18

Quote:

Az energiaellátásnál egyébként ott kell lennie a késznléti állapot-nak.
Képernyõvédõ mikor induljon, mikor kapcsolja ki a vinyót a rendszer és aztán, mennyi idõ múlva lépjen életbe a készenléti állapot. A Start menübõl ez egybõl elérhetõ. Nálam így van

Ha be van kapcsolva a gép, akkor használom, úgyhogy semmikor. :D

Gondoltam hátha meg lehet úszni egy hosszú bootot reggelente, de ezek szerint erre nem használható. :) Kár. :)

Davalon 02-24-2006 15:19

Ja. csak a villanyszámlámon akatram spórolni, mert így ha 1 óráig nem használom, ki kell kapcsolnom, azt meg nem szereti, viszont én meg azt nem szeretem, ha megjön a számla...

director 02-24-2006 15:20

Quote:

Originally Posted by Ati
Ha be van kapcsolva a gép, akkor használom, úgyhogy semmikor. :D

Gondoltam hátha meg lehet úszni egy hosszú bootot reggelente, de ezek szerint erre nem használható. :) Kár. :)

koliban lévő gépem nekem mindig megy.. ott ugye a villanyszámla se nagyon izgat.. a zaj, na az meg alapból adott:))

Davalon 02-24-2006 15:23

7 évig laktam koliban, ott engem sem érdekelt:)

director 02-24-2006 15:25

Quote:

7 évig laktam koliban, ott engem sem érdekelt:)

engem otthon sem annyira:) nem vagyok multimilliomos, egy nem használt gép, kikapcsolt monitorral nem fogyaszt ám olyan sokat

All times are GMT +1. The time now is 10:56.