Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   SMS értesítés? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2685)

Eke 01-23-2008 19:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153751)
Azt írja a doksi, hogy ezekre a román hálózatokra lehet küldeni:

* Cosmorom
* MobiFon S.A (CONNEX)
* Orange Romania (Mobil Rom / DIALOG)

Nem tudom, hogy van-e ezeknél több.

Sajnos Zapp nincs benne,pedig az lenne a céges telefonom:D

Princ 01-23-2008 22:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153655)
SMS értesítés, ha a szövetségesed sürgősen online szeretne látni, de a telefonszámodat a többi játékos előtt titokban szeretnéd tartani?

Ez egy új dolog, nekem nagyon jól jönne, ui van olyan szövim, aki nem mondja el a telefonszámát. Egybéként, neki van igaza: az online világot nem árt megfelelő távolságban tartani.
Quote:

SMS más esetben?

Igen. Már hosszú ideje hiányzik olyan értesítés, ami akkor érkezik, ha megtámadják a szövetségesemet. Ha ez túl szűk, akkor ha 'fontos esemény' történik vele. Ugyanis amikor sok ideig vagyok gép előtt, nem nézegetem minden körben a szövieseményeket. Nem is villog semmi, csak a fórum egy idő után.. amikor már késő. És bosszantó hogy 'pedig ott voltam'. :S
Quote:

Persze ha valamelyik hazai mobilszolgáltatónál van e-mail címed, akkor azt a címet megadva, és esemény-értesítőt kérve ezekről akár most is kaphatsz értesítést teljesen ingyen.

Ha lesz is kedvezményes SMS, akkor is e-mailen fogom küldetni magamnak az eseményeket. Mert azt a saját szám íze szerint tudom szűrni, és ha nem is ingyenes nekem, azért elég olcsó.

J.Ati 01-23-2008 23:26

Én nem venném igénybe ezt a lehetőséget.

richardka 01-24-2008 08:11

Támogatom az ötletett:)

mondjuk lenne külön oldal és mindenki beállithatná amiről szeretne:

- Szöviforum első üzije
- Piac bizonyos pénz és mennyiség fellett, mindenki beirhatná, de azt is be kéne hogy nemcsak összeg hanem darab (pl 1 millio buza hazajött a piacrol stb:) )
- a események nem érdekelnek, mert minek idegeskedjek ha ugyse tudok gép elé ülni

de ugy kéne hogy azon az oldalon be lehessen x-elni miröl kérek, mert lehet hogy ma köne a forumrol holnap meg nem mert gép előtt vagyok:)

Ati 01-24-2008 09:12

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 153879)
- a események nem érdekelnek, mert minek idegeskedjek ha ugyse tudok gép elé ülni

Ennek az egésznek az lenne a lényege, hogy gép elé tudjon "hívni", ha valami olyasmi történik, ami miatt gép elé szeretnél kerülni. Ha nem tudsz gép elé kerülni, akkor igazából felesleges bármiről is sms-t kapnod, mert amikor majd belépsz legközelebb, úgyis látod, hogy mi történt, addig pedig nem érdekes, hogy új üzenet van a szövifórumon, ha egyszer úgyse tudod elolvasni. (De szép mondat lett. :))

All times are GMT +1. The time now is 18:44.