Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Piac mint raktár változtatása (avagy jó ez így) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2659)

Zsáni 01-15-2008 07:14

Egy korábbi hozzászólásra reagálnék...nem vagyok egy nagy tolis, de azt hiszem, ha valaki legalább így játszik egy tolvaj országgal, mint én, az milliárdokat tud felhalmozni, minimum 1-2 milliárdot..
soha nem írtam még tekercset tolvaj országgal,(nagyon mással se, max. ideiglenesen) szóval szerintem teljesen jogosan, alvilág útján, úgy is mondhatnánk, harccal, mert a tolvajnak ez a rendeltetésszerű használata, szereztem. Innentől kezdve, ne haragudjatok, de amit én megszerezek valamilyen munka árán, miért kéne azt adóztatni???
És hol máshol tartsam, ha nem a piacon? Hülye azért én se vagyok, hogy százezer tekiket benntartsak az orimban...
ÉS igen, mielőtt még valaki megkérdezi, mint az első oldalon, a piacon tartom a pénzem. ÉS nem, nem tekercsírásból van...

Jó ez a piac nekem, úgy ahogy van.

Never 01-15-2008 08:07

Jó a piac így :)
Attól még,hogy nem rendeltetésszerű rakinak használni a piacot,igenis annak kell használni.Mármint ha komolyabb dolgot is el akarunk érni,nem csak haladgatni :)
Felőlem mondhatja akárki,hogy nem rendeltetésszerű,amíg ez szabályos,addig annak fogom használni.

Arwyl szelleme 01-15-2008 09:30

Quote:

Originally Posted by merlin (Post 151736)
bár az 500 körös gát azt elég jól fogja

gyorscsopiban 1,5 hét, azért ott annyira nem fogja... ;)

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 151742)
amit én megszerezek valamilyen munka árán, miért kéne azt adóztatni???

akkor én ezek után szeretném a bruttó bérem megkapni, és szeretném ha kivennék mindennek az árából az ÁFÁ-t, a benzin árából az útadót, stb....
Tudom... rossz hasonlat... :) ( vagy mégse? ;) )

Arwyl szelleme 01-15-2008 09:39

Mivel Ati is arra szavazott, hogy jó így ahogy van, ezért részemről lezárva a téma, mert tök felesleges már hozzászólni. Lényegében amúgy engem sem zavar, ha marad is így, csak próbáltam tippet adni egy esetleges módosításhoz ami a "piac nem raktár" Ati aranyköpéséből fakadt. :D

Seregtárolást úgyse tudjuk megoldani, csak egy esetleges "istáló" épülettel, de már megint csak hangosan gondolkozok. :D

Alba 01-15-2008 09:43

en igennel szavaztam hogy ez igy jó.
Nagyon sok problémát vet fel hogy miert is kellene a piacon lévő áru után fizetni. Ha én A ba klánütni akarok ijjasok állnak az orimban lovak meg a piacon. Ütés előtt lecserélem.-Miert kellene a lovasok után adózgatnom? Vagy kopnak a lovak is ?

A piac egyértelműen raktár. Ezen kár is vitatkozni. Ha nekem több mint 4 mrdom van akkor hol raktározom? A piacon. Sőt olyan áron teszem ki hogy tuti ne vegyék meg. Szerintem ezzel semmi baj nincsen...

Zsáni 01-15-2008 09:44

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 151768)
[color="Red"]
akkor én ezek után szeretném a bruttó bérem megkapni, és szeretném ha kivennék mindennek az árából az ÁFÁ-t, a benzin árából az útadót, stb....
Tudom... rossz hasonlat... :) ( vagy mégse? ;) )

Nagyon rossz hasonlat...
vagy mégse? akkor neked megyek 12000 pacival, miközben te mész munkába és meglátjuk ;)

Paliking 01-15-2008 09:45

Jó a piac így, ahogy van.
Mindenkinek van lehetősége termelni, harcolni, piacozni, újrázni....
Miért pont a piacot piszkáljátok?

Arwyl szelleme 01-15-2008 09:50

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 151771)
Nagyon rossz hasonlat...
vagy mégse? akkor neked megyek 12000 pacival, miközben te mész munkába és meglátjuk ;)

5 perc alatt itt vagyok, szóval nem gond. :)

Zsáni 01-15-2008 09:51

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 151773)
5 perc alatt itt vagyok, szóval nem gond. :)

megoldom, elhiheted, de most nem ez a lényeg...
ne humorizáljuk el lehetőleg.
egyébként nem az országodra gondoltam, hanem személyesen rád..

tdomo 01-15-2008 13:54

Szerintem jo ugy a piac, ahogy van. A tarolasban megvan a kockazat, hogy barmikor felvasarolja valaki. A giga tartalekokat nem ilyen modon kene megszuntetni, viszont egyenlore nincs otletem, hogyan.

All times are GMT +1. The time now is 12:06.