![]() |
Egy korábbi hozzászólásra reagálnék...nem vagyok egy nagy tolis, de azt hiszem, ha valaki legalább így játszik egy tolvaj országgal, mint én, az milliárdokat tud felhalmozni, minimum 1-2 milliárdot..
soha nem írtam még tekercset tolvaj országgal,(nagyon mással se, max. ideiglenesen) szóval szerintem teljesen jogosan, alvilág útján, úgy is mondhatnánk, harccal, mert a tolvajnak ez a rendeltetésszerű használata, szereztem. Innentől kezdve, ne haragudjatok, de amit én megszerezek valamilyen munka árán, miért kéne azt adóztatni??? És hol máshol tartsam, ha nem a piacon? Hülye azért én se vagyok, hogy százezer tekiket benntartsak az orimban... ÉS igen, mielőtt még valaki megkérdezi, mint az első oldalon, a piacon tartom a pénzem. ÉS nem, nem tekercsírásból van... Jó ez a piac nekem, úgy ahogy van. |
Jó a piac így :)
Attól még,hogy nem rendeltetésszerű rakinak használni a piacot,igenis annak kell használni.Mármint ha komolyabb dolgot is el akarunk érni,nem csak haladgatni :) Felőlem mondhatja akárki,hogy nem rendeltetésszerű,amíg ez szabályos,addig annak fogom használni. |
Quote:
Quote:
Tudom... rossz hasonlat... :) ( vagy mégse? ;) ) |
Mivel Ati is arra szavazott, hogy jó így ahogy van, ezért részemről lezárva a téma, mert tök felesleges már hozzászólni. Lényegében amúgy engem sem zavar, ha marad is így, csak próbáltam tippet adni egy esetleges módosításhoz ami a "piac nem raktár" Ati aranyköpéséből fakadt. :D
Seregtárolást úgyse tudjuk megoldani, csak egy esetleges "istáló" épülettel, de már megint csak hangosan gondolkozok. :D |
en igennel szavaztam hogy ez igy jó.
Nagyon sok problémát vet fel hogy miert is kellene a piacon lévő áru után fizetni. Ha én A ba klánütni akarok ijjasok állnak az orimban lovak meg a piacon. Ütés előtt lecserélem.-Miert kellene a lovasok után adózgatnom? Vagy kopnak a lovak is ? A piac egyértelműen raktár. Ezen kár is vitatkozni. Ha nekem több mint 4 mrdom van akkor hol raktározom? A piacon. Sőt olyan áron teszem ki hogy tuti ne vegyék meg. Szerintem ezzel semmi baj nincsen... |
Quote:
vagy mégse? akkor neked megyek 12000 pacival, miközben te mész munkába és meglátjuk ;) |
Jó a piac így, ahogy van.
Mindenkinek van lehetősége termelni, harcolni, piacozni, újrázni.... Miért pont a piacot piszkáljátok? |
Quote:
|
Quote:
ne humorizáljuk el lehetőleg. egyébként nem az országodra gondoltam, hanem személyesen rád.. |
Szerintem jo ugy a piac, ahogy van. A tarolasban megvan a kockazat, hogy barmikor felvasarolja valaki. A giga tartalekokat nem ilyen modon kene megszuntetni, viszont egyenlore nincs otletem, hogyan.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:06. |