Quote:
Originally Posted by Gyula
ú
Lehet hogy én mondtam, ha annyi varit tartasz, hogy egy jobb varis ne tudjon leártózni akkor nme vagy kajak tolis, és egy jó félelf belophat hozzád, ha jó vagy varival tolival akkor egy közepes hadi oda visza masírozik majd a főtéren neked, egy MF tolis embernek talán lehet létjogosultsága, de szerintem szövibe nem igazán jó. Alsóbb szinteken meg nem jellemző hogy tanya free legyen az ori, mert tanyafreeként talán lehet belölle jó tolist csinálni.
|
Bemasírozik, leártóz? Ez ugyanúgy igaz fél-elfre is, ha nagyon sok tolit akar, akkor kevesebb lesz az íja meg a varija. A különbség, hogy a fél-elf tolijai erősebbek, tehát kevesebb kell belőle, több marad az íjakra, varikra, ám az embernek 5-öd annyi varira van szüksége ahhoz, hogy ne ártózzák le. És ugye ha mondjuk az óriás varisnak van 40% temploma, akkor az embernek elég 10-15%(óriás bónuszokat is figyelembe véve) ahhoz hogy nehogy leártózzák. Ne a mennyiséget kritizáljátok, lehet ez 50%-20% is, én a kettő arányáról beszélek. Ám igazából valamennyi templomra a fél-elfnek is szüksége van, hogy nehogy más tolvajok vagy hadisok leártózzák, viszont az rivális szövetség varisa őt biztosan le tudja ártózni, míg az embert nem. És mennyi helye maradna tolira a fél-elfnek ha ugyanezt akarná elérni, tehát hogy ne ártózzák le?
A lényeg, hogy az ember tolis alternatívája lehet a fél-elfnek, másra viszont az ember nem jó sajnos(nem értem hogy az ember miért tolis, mért nem hadis a Hódítóban?).
|