![]() |
Quote:
és várom azt az eseményt... Mivel az 1 HSz-ben még 8 sereg ment ... A 2. HSZben már kiderült h nem eccerre ment a 8 sereg + a szövim... kiderül a töbi részlet is remélem... főleg ha kapnék eseményeket mert akkor tudok nyilatkozni még bővebben :) |
Quote:
Oh, bocs, hogy nem látom, hogy tük különböző dolgokról van szó. :) No részemről ez is befejezve, majd mulatni járok ide jókat legfeljebb, mert az ilyen, hogy "ha én csinálom, akkor az nem csalás, ha más ugyanazt csinálja, akkor ki velük", hát ez elég vicces mentalitás. :D |
csak egyet tudok érteni Grabival...ők csalók és ha tegyük fel Lotr az akkor egyből arra megy a téma, hogy ő csaló, és a többiek el vannak felejtve?
nem igazán értem miért nem akarod látni a dolgot, de hát mindegy:) érdekes, hogy miért jár anarch és miért nem:D |
Quote:
Se esemény se semmi amit felmutattál, valószínűleg rosszul emléxel és összekeversz... Szal kérnélek addig,ne hasonlítgas másokhoz... Pláne és én sosem írtam h bárki csaló lenne!!! Hóhér kérésére csináltam a topicot mer elegem volt h ilyen kíváncsi és állandóa nyavajog :D Röhögni meg gyere ide nyugodtan, régen nem így ismertelek, de mindenki vátozik... Persze régen még beszéltünk, sok mindenre válaszoltál is... |
Ati, most ez hogy van? Te mint admin végignézted a szövid csalását, és azóta az ilyen csalásokat elnézed hallgatólagosan, kivéve ha tíz személyiségem van? :) Mert végigolvasva a topicokat nekem kívülállóként ez jön le. Egyszer végre a sarkadra állhatnál és vmi mindenki által elfogadható állásponttal állhatnál elő, mert ez a mentegetősdi meg sárdóbálósdi a régi szövidre...
|
Quote:
Ati, bocs, hogy ezt mondom, de nem hittem volna, hogy ennek a bandának a kedvéért odáig süllyedsz, hogy akárkire (nem kizárólag volt szövidre) sarat kezdj dobálni. A továbbiakban megpróbálok kimaradni a témából( márha nem bannolsz:)), mert most már asszem mindenki számára világos, hogy eredmény ebből sose lesz. Sajna ezeknek nincs kis tizesük, akkor biztos repülnének... |
Ati!
Azért megjegyezném csak úgy mellékesen:Lotr egyszer talát ilyen országot cirka 6 év alatt az itt felemlegetett illetők meg 3 hét alatt nyolc ilyet találtak ami rögtön töröl ha más is megtámadja azon a nyolc orin kivül illetve amint elindult rájuk a 35-37 sereg beszabiztak. Csak úgy statisztika képpen a 8 nagy toppos oriból 2 esett be pontszámban mindenki számára elérhetően, 2 törölt amikor kis malőrként más is indított sereget rájuk,4 pedig most is szabin van |
Én az egészben azt nem értem,hogy miért jó ott gubbasztani az 5. csoport tetején , és nézni lefelé.:confused: Még az,hogy valaki az A-ban ezt teszi,azt megértem, elvégre, ő ott fenn "mindenkitől jobb" neki van a legnagyobb országa. De mi a jó az 5ös szinten? Szerintem az egész csak illúziója annak, hogy ő az aki az élen van. Pedig nem, messziről sem! Én alig várom,hogy elhúzzal onnan, mert ott szerintem az egész játék gyenge.(mondjuk nem a top 30 helyről beszélek)Éjjel nappal olyanokba botlassz, akinek van 500támadója meg ezer védője.:eek: Az ilyeneket nem kihívás szétverni. Én amint tudom, otthagyom az 5ös szintet, szerintem az igazi játék a B-ben kezdődik.
Bocsi ha offoltam, de ezt nem értem. Ha valaki tudja miért jó ott ,akkor szívesen meghallgatom! |
Valaki privátban elküldhetné az x-topját, mert most már kiváncsi vagyok, hogy kik ülnek ott :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:57. |