![]() |
Quote:
No, itt viszont egyetértek:) Azért is mondtam már az elején, hogy nem hiszek az éplistaadogatásban. Leírtam nekem mi működik, és hogy csinálom. Persze egy feles átjön 15% gnóm kocsmán, de L-ben 1k heki felett ritkák ám a felesek, mert felkopik az álluk. Szal ez van. A gömböm elküldöm priviben, és számold ki ha minden íjam toronyban van hány hekiről kellene ork tudós tábornokkal támadnod, hogy beférj:) |
Quote:
Volt egy tervem, csak úgy gondoltam, előtte azért meghallgatok mást is.Eddig voltak jó tanácsok és voltak olyasfélék is, amelyek azt sugallták, hogy a legjobb tanács az, ha nem fogadok el semmilyen tanácsot sem. Felvázolnék véleményezésre egy elképzelést, remélem nem hurrogtok le érte (mint a felesnél): Gnóm tudós, 200 heki, ép list alfa verzió, vip+helytartóval: 35 ház 34 barakk 7 kovács 27 tanya 8 könyv 1 raktár 3 fémbánya 30 torony 20 kocsma 30 templom 5 bank. 1840 ijj, 4500 varis, 1200 tolis. 8 könyv a teki pótlásra, 200 kati képzés napi 6-10 milláért, kajatúltemelés, ijjas-tornyos védelem, és lopom a gyengébbet meg a hullákat. Vélemény?(Lehet hogy nem kellene tekikopásra könyv, hanem inkább plussz barakk?) Van egy béta verzióm is, de azt inkább később, mert sok lenne.:) |
fémbányát, kovácsot, könyvtárat egyáltalán nem tartanék, és 10-el mindenképpen kevesebb torony kell, vagy legalábbis nem érdemes gnómmal 15%-ot tartani ;)
ez 28-al több barakkhelyet ad, ehhez hozzájön az, hogy 600-al kevesebb íjat tartasz, így 38 barakkod lesz lovas, vagy ha nagyon szereted a védelmet, akkor elitek gyártására így továbbra is tudsz lopni és varizni, cserébe most már be is tudod ütni rendesen azt, akiről van infód :) lopással szerzel fegyvert + eladsz minden egybet, haddal meg mész fosztani és földért |
Quote:
200 hekin minek ennyi kovács, és mellé 1,5% fémbánya? Azt a kevés piacot VIP nélkül is meg tudod oldani. Ha már mindenképpen egy mindenes orit szeretnél csinálni, akkor hiretelen kb egy ilyen gnómot éptenék MF-nek: 40 kocsma -2400 toli 40 templom -6000 vari 20 torony 40barakk -2400 íj 34 ház 2550 nép 35 tanya 1 raki ez 220 hekire jött ki, úgyhogy 9,1% -kal kevesebb mindenből 200 hekin (ház kivételével) -nincs kedvem kiszámolni :D |
Quote:
Az alfát amolyan önellátóra terveztem, de ezek szerint az nem kifizetődő.:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote: