Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Multisok buktatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2589)

LotR 12-25-2007 16:50

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 146563)
le kell verni öket:)) nem pedig jelentgetni:)))

Legalább vn egy kis kihivás.

A multkor az egyik taggal levelezgettem, ztán kérdeztem valamit, erre egy másik orbol kapom a választ.

Vicces volt, mondjuk mikor irtam a választ a srácnak. Egyből törölte az egyik oriját.
Pedig nem jelenteni akartam, hanem törlésig ütni:))

a másik oriját még üthetted volna ;)
de akkor te is vétettél volna a szabályok ellen :p

lukika 12-26-2007 19:41

lenne egy kérdésem de nem akarok új témát nyitni szóval ide irom

szöviháborúzunk normál-ba (4.és 3.szint-en) és az ellen egyik tagja szintetlépett
tőlünk is követte 1 tag erre jön nekünk az ajánlat, hogy egy emberke be szeretne lépni a szövibe ok eddig nem naon gyanakodtunk semmire(na az egy picit gyanus volt, hogy tudja van üres helyünk)

ám alighogy letelt a hetvenkét óra azt vettük észre, hogy a seregek 1 része elment segiteni az új szövinek ő meg bontotta a szövetséget :mad:

hijába irtunk neki, hogy mi van nem válaszolt mihelyst kikerült a szöviből már egyből ott viritott az ellen szövijébe:mad:

azt küldött egy üzit az e-mail cimére a szövifőnökünknek, hogy ő az a fickó aki szintetlépett az ellentől:mad::mad:

akk ez most szabájos, vagy nem?

Ati 12-26-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 146805)
lenne egy kérdésem de nem akarok új témát nyitni szóval ide irom

szöviháborúzunk normál-ba (4.és 3.szint-en) és az ellen egyik tagja szintetlépett
tőlünk is követte 1 tag erre jön nekünk az ajánlat, hogy egy emberke be szeretne lépni a szövibe ok eddig nem naon gyanakodtunk semmire(na az egy picit gyanus volt, hogy tudja van üres helyünk)

ám alighogy letelt a hetvenkét óra azt vettük észre, hogy a seregek 1 része elment segiteni az új szövinek ő meg bontotta a szövetséget :mad:

hijába irtunk neki, hogy mi van nem válaszolt mihelyst kikerült a szöviből már egyből ott viritott az ellen szövijébe:mad:

azt küldött egy üzit az e-mail cimére a szövifőnökünknek, hogy ő az a fickó aki szintetlépett az ellentől:mad::mad:

akk ez most szabájos, vagy nem?

Ha azt nem is mondanám rá, hogy "szabájos", azt mindenképp, hogy szabályos.

Ebben semmi szabálytalan nincs. Mielőtt valakit beveszel szövetségbe, célszerű egy kicsit többet megtudni róla. Most ráadásul még a segítségnyújtást is le lehet venni nulla százalékra, hogy ha idegent vesztek be, akkor is minél kisebb legyen az ilyen jellegű kockázat.

lukika 12-26-2007 20:33

szoval szintetlépek azt egy másik orival belépek az ellen szöviébe(amivel most léptem fel erre a szintre az előző helyére) lenullázom a seregeit és ki van ütve?:confused:

na ez szép

Ati 12-26-2007 20:34

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 146810)
szoval szintetlépek azt egy másik orival belépek az ellen szöviébe(amivel most léptem fel erre a szintre az előző helyére) lenullázom a seregeit és ki van ütve?:confused:

na ez szép

Ha az ellenfeled olyan felelőtlen, hogy bevesz egy vadidegen országot egy háború kellős közepén, és még azt is hagyja ennek a vadidegen országnak, hogy a seregeit elvigye, akkor természetesen ezzel semmi probléma.

Nem szabad, hogy arról szóljon a diplomácia, hogy az első olyan országot beveszem, ami szembejön velem.

lukika 12-26-2007 20:36

elötte elbeszélgettünk vele de jófejnek tünt

senki nem gndolta, hogy ellenség

lukika 12-26-2007 20:37

mer azér vadidegent nem veszünk be csak úgy

Dragi 12-26-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 146814)

ahhoz képest mégis :) oszt meg is szívtátok :) azt sem értem ha a másik tagotok fellépett gondolom ti is mentek utánna akkor végülis mi értelme lett volna szövizni ? na szal ezt nem értem

Gyula 12-26-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 146814)

ezekszerint mégis :)

lukika 12-26-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 146815)
ahhoz képest mégis :) oszt meg is szívtátok :) azt sem értem ha a másik tagotok fellépett gondolom ti is mentek utánna akkor végülis mi értelme lett volna szövizni ? na szal ezt nem értem

2 szinten ment a harc

3. és 4.

a tag fellépett 4. ről 3. ra

All times are GMT +1. The time now is 23:45.