Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Amikre célszerű felkészülni az új verzió előtt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2504)

Ati 11-26-2007 18:00

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 137701)
Ati, lehet vmit tudni, arról, hogy 17 ezer körös dekkolóknak mi fog történni az orijukban?
(én nem dekkolok, csak szeretném tudni, mivel kell ezesetben megbírkózni)

17ezer topkörnél már körönként 25 darab épület lesz felgyújtva, mindenből vegyesen.

NorB 11-26-2007 18:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137705)
17ezer topkörnél már körönként 25 darab épület lesz felgyújtva, mindenből vegyesen.

köszi, akkor még két gyors kérdés:
ez függ az ország méretétől is?
és akkor is, ha a fele az országnak már üres?
tehát a beépítettség mértékétől függ, vagy független?

Ati 11-26-2007 18:14

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 137710)
köszi, akkor még két gyors kérdés:
ez függ az ország méretétől is?
és akkor is, ha a fele az országnak már üres?
tehát a beépítettség mértékétől függ, vagy független?

Ezektől teljesen független. Ha nem lépsz szintet, akkor körönként 25 hektárod lerombolódik. Ha építés alatt van éppen mindened, akkor is (egyre kevesebb épületed lesz építés alatt, mire beérnek).

Gyakorlatilag ugyanaz a szisztéma, mint a fellépési hektár fölötti szabizásnál, csak ott nincs fokozódó hatása.

gabor00 11-26-2007 18:18

ez a változás igen sokat segit a több személyiségü orikon mertha tényleg ott van egy 4-5szem. ori annak már ott kellene lennie a nemtom most hirtelen de a top10játékos kozott és azt valahogy kissé lehetetlen elérnie ha már mind 100ezrekkel felette van pontban meg midnen másban. jo 5let ez a változás. kivi leszek a többire is.
Ati irtad még hogy kényelmi szolgáltatások lesznek namost vagy én nem jol olvastam, értelmeztem vagy nemtom de mik lesznek még ezek vagy majd később derul ki jan.ban?

Ati 11-26-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137718)
Ati irtad még hogy kényelmi szolgáltatások lesznek namost vagy én nem jol olvastam, értelmeztem vagy nemtom de mik lesznek még ezek vagy majd később derul ki jan.ban?

A többi változtatásról, a teljesség igénye nélkül itt lehet olvasni:

http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=22

Ezek közül lesz, ami most kerül be, és lesz, ami el lesz halasztva az ünnepek utánra. (És lesz pár, ami itt nem szerepel.)

Artúr 11-26-2007 18:26

Hali
Tetszenek a változtatások. :) Bár a morrálromlás hatása lehetett volna picit durvább is. :D Valaki régebben bedobta az ötletet hogy ha könyvtár gyullad ki, égjen pár bentlévő teki is. :D Nekem tetszene. :D

Kérdés: a változtatások a külföldi verziókat is érintik?

Arwyl szelleme 11-26-2007 18:29

Ati:

Írtad hogy vegyesen gyullad: ha bánya ég le, az üres területté válik vagy újra lehet építeni?

Burning 11-26-2007 18:29

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 137724)
Hali
Tetszenek a változtatások. :) Bár a morrálromlás hatása lehetett volna picit durvább is. :D Valaki régebben bedobta az ötletet hogy ha könyvtár gyullad ki, égjen pár bentlévő teki is. :D Nekem tetszene. :D

lehet egyesek szerint ez brutál lenne és túlzás...szerintem egy ilyen is beleférne, és egy ilyet is támogatnék:)
fogyjon csak a fenti vagyon:D

Ati 11-26-2007 18:30

Quote:

A változások az összes verziót érintik, angolban már ment róla körüzenet, a többi nyelvben a felkészülési lista fordításra átküldve. :)

Burning 11-26-2007 18:31

Quote:

Hali

én már megkaptam angolban az üzenetet:)
és Ati megelőzött:D

All times are GMT +1. The time now is 20:48.