![]() |
Quote:
|
Quote:
ez függ az ország méretétől is? és akkor is, ha a fele az országnak már üres? tehát a beépítettség mértékétől függ, vagy független? |
Quote:
Gyakorlatilag ugyanaz a szisztéma, mint a fellépési hektár fölötti szabizásnál, csak ott nincs fokozódó hatása. |
ez a változás igen sokat segit a több személyiségü orikon mertha tényleg ott van egy 4-5szem. ori annak már ott kellene lennie a nemtom most hirtelen de a top10játékos kozott és azt valahogy kissé lehetetlen elérnie ha már mind 100ezrekkel felette van pontban meg midnen másban. jo 5let ez a változás. kivi leszek a többire is.
Ati irtad még hogy kényelmi szolgáltatások lesznek namost vagy én nem jol olvastam, értelmeztem vagy nemtom de mik lesznek még ezek vagy majd később derul ki jan.ban? |
Quote:
A többi változtatásról, a teljesség igénye nélkül itt lehet olvasni: http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=22 Ezek közül lesz, ami most kerül be, és lesz, ami el lesz halasztva az ünnepek utánra. (És lesz pár, ami itt nem szerepel.) |
Hali
Tetszenek a változtatások. :) Bár a morrálromlás hatása lehetett volna picit durvább is. :D Valaki régebben bedobta az ötletet hogy ha könyvtár gyullad ki, égjen pár bentlévő teki is. :D Nekem tetszene. :D Kérdés: a változtatások a külföldi verziókat is érintik? |
Ati:
Írtad hogy vegyesen gyullad: ha bánya ég le, az üres területté válik vagy újra lehet építeni? |
Quote:
fogyjon csak a fenti vagyon:D |
Quote:
|
Quote:
és Ati megelőzött:D |
All times are GMT +1. The time now is 20:48. |