Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Jáj! :S (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2469)

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 09:38

Senki nem kérdőjelezi meg a törvényes programbirtoklásodat :)

No de mindegy. Lehet, hogy extrás lesz az új oldalam... De akkor sírni fog a lelkem mellette... :(

Csokibácsi 11-14-2007 11:12

Van erre a problémára egy egyszerű hardveres megoldás.
Hardverkulcs szerű PCI kártya.
Azt mondod neki, ezt a particiót(kat) most tedd védetté.
Ezután hagyja, hogy indítás után azt tölts le a vinyóra amit akarsz, azt állíts át az XP-ben amit akarsz. Vírust is bekaphatsz, nem számít, ez csak ideiglenes állapot.
Restart után minden visszaáll a védett állapotra.
Könyvtárakban előszeretettel alkalmazzák.

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 11:26

Az összes olyan megoldással probléma volt, ami akár 1 Ft-ba is került... Nem mondom mi volt a tulaj, mert azonnal antiszemita lennék (már megint). 52000 Ft volt a bérleti díj, kb 300000 ft tiszta haszna volt havonta, de minden hónapban rinyált a bérleti díj miatt, ami az egész utcában a legalacsonyabb volt. A számlákat is akkor fizette ki, amikor kijöttek levágni a vezetéket/csövet/akármit. A fizetésünket is akkor kaptuk meg, ha szóltunk, hogy nem kaptuk meg.

Csokibácsi 11-14-2007 11:28

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135499)
Az összes olyan megoldással probléma volt, ami akár 1 Ft-ba is került... Nem mondom mi volt a tulaj, mert azonnal antiszemita lennék (már megint). 52000 Ft volt a bérleti díj, kb 300000 ft tiszta haszna volt havonta, de minden hónapban rinyált a bérleti díj miatt, ami az egész utcában a legalacsonyabb volt. A számlákat is akkor fizette ki, amikor kijöttek levágni a vezetéket/csövet/akármit. A fizetésünket is akkor kaptuk meg, ha szóltunk, hogy nem kaptuk meg.

Ez 10k alatti cucc, de ha az illető szarevő, akkor minden fillér számít :P

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 12:14

Akkor vett új (tesco) fejhallgatót, amikor már mind a két hangszórós krésze letört róla... mert amig az egyik rajta volt, kzöölte, hogy fél fülére hallja az illető, hogy mi történik.... erről ennyit. :D

Más:

SOS SOS !

nagy hibát követtem el. Feltelepítettem a Mocrosoft Outlook-ot!

Segítség: Hol lehet kikapcsolni, hogy automatikusan visszajelentést küldjön, hogy elolvastam valamit???????? Roppantul zavar, hogy ha elolasok valamit, azt a másik azonnal kap egy levelet, hogy én elolvastam.... ez már mi? Hogy tudok ettől megszabadulni? Köszi a segítséget!

Ati 11-14-2007 12:15

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135507)

nagy hibát követtem el. Feltelepítettem a Mocrosoft Outlook-ot!

Segítség: Hol lehet kikapcsolni, hogy automatikusan visszajelentést küldjön, hogy elolvastam valamit???????? Roppantul zavar, hogy ha elolasok valamit, azt a másik azonnal kap egy levelet, hogy én elolvastam.... ez már mi? Hogy tudok ettől megszabadulni? Köszi a segítséget!

Programok eltávolítása -> Microsoft Outlook

:D

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 12:25

Köszi :D
Esetleg valami beállítással nem lehet babrálni, hogy ne legyen automatikus válaszküldés? :p

Ati 11-14-2007 12:30

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135509)
Esetleg valami beállítással nem lehet babrálni, hogy ne legyen automatikus válaszküldés? :p

Tuti lehet, mert én láttam már, hogy rákérdezett. De nem használom, úgyhogy nem tudok segíteni. Nekem a Thunderbird jött be. Bár hozzá kell tennem, hogy az egyetlen olyan Windowsos program, ami instabil nálam. Igaz az utóbbi időben egyre kevésbé csinálja, talán a frissítései ls a Windows frissítések együtt megoldották ezt a problémát...

Csokibácsi 11-14-2007 12:53

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135509)

Eszközök -> beállítások -> beállítás fül -> e-mail beállításai -> nyomkövetési beállítások -> ne legyen visszajelzés (legalul)

De inkább ne használd azt a szemetet.

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 13:28

Köszönöm a segítséget!!! Sajnos muszáj használnom, elhiheted, nagyon régóta e-mailezek, és eddig még tökéletesen elvoltam nélküle... nekem sem öröm ez. De a melóhely miatt kell.... merthogy az otthoni gépemen is szoktam dolgozni... meg laptopon... és 'muszáj' használjam ezt a vacakot, ami már most, az első napon idegesít... :(

All times are GMT +1. The time now is 22:41.