![]() |
Nagyon szar így fórumot olvasni, de csak sikerült talán minden hsz-t átfutni. Tehát Gee: a tulajdonságok/beállítások Képernyő feliratú legördülő sávjában választhatok "1. Alapértelmezett monitor - ATI RADEON 9550" és "2. Alapértelmezett képernyő - ATI RADEON 9550" közül. A spec beállítások monitor fülében pedig "Alapértelmezett monitor"-t ír ki.
Csoki: ez a honlap ez mi ez? Illetve van TV kimenet, madzagom is van, csak a TV van messze. Általános kérdés: tekintve, hogy a Gee által említett felhasználói hibák közül egyet sem követtem el(normálisan zártam be a programot és normális módon kapcsoltam ki a gépet is), akkor miért állítódott el ez a vacak?:) Tehát az addig oké, hogy a Windows kiba' felhasználóbarát, de közben mégsem az. Illetve mi lehet a megoldás? Rakjam újra a drivert, nézessem meg a kártyát valami szakértővel, netán egy egyszerű beállítással orvosolni lehetne a dolgot? |
Quote:
|
Quote:
Kicsisens? Attól függ, mennyi az m_pitch és az m_yaw ;) De ez nem is értem, hogy a francba jön most BeeLord gondjához, na mindegy ... |
Azért mondtam, lépjünk tovább.
Szerintem Bee, addig ne nézesd meg senkivel, amíg nem próbáltál meg mindent. Így látatlanban azért elég nehéz mondani erről valamit... Tipikus driver hiba. Vagy a monitoré vagy a videókártyáé krepált be. Az oldal, amit Csoki adott, az egy refreshlock nevü kis szösszenet (vagy refreshforce? na mindegy végülis..) Azzal azt tudod csinálni, hogy külső programmal "ráégeted" a driverre az általad preferált képfrissítést. Én is használom, mert meguntam minden starcraft meccs után állítgatni a monitort. Így belőttem a 640*480-at 125 HZ-re. Szerintem te is lödd be az 1024*768-at 75HZ-re. És máris jobb lesz. Majd tekergesd a monitort addig, amíg jó nem lesz a régi-új beállításokkal. Ez a kis progi rögzíti azt, és máskor nem lesz ilyen gondod. :) |
Quote:
|
Ha a bios képernyő / XP boot képernyő alatt is rossz, akkor én monitor / kártya irányába tapogatóznék.
TV-vel ki tudod szűrni a monitort. Ha azzal sem jó, kártya. Egy driver uninstall / reinstall azért belefér, de a bios/XP boot képernyőhöz annak semmi köze. Az a link a refreshlock lelőhelye. Be tudod fixen állítani a frissítést adott felbontásokhoz és színmélységekhez. |
(csoki, ment zöld)
|
Quote:
Minden kábel be van rendesen dugva a gépbe is, és a monitorba is? |
Amikor a pánik által kialakított nézet túlnyúlik a valóságon. - Ez is lehetne a történet mottója.
"Biztos ami holtziher" alapon újraraktam a drivert, újraindítottam a gépet - ez még semmi változást nem hozott. Aztán átállítottam 1024x768-ra a felbontást. A képernyő ugyanúgy szétcsúszott, de csak függőlegesen. Mindenesetre a monitoron lévő gombokkal sikerült összehúznom, aztán tudja fene, hogy ez most ideiglenes, vagy végső megoldás-e. Egyelőre jónak tűnik, de egy restartot még bepróbálok. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:55. |