Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Útáljuk együtt Hm-öt! :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2460)

Dragi 12-09-2007 11:57

Quote:

Originally Posted by vad (Post 141600)
szevasztok :)) na ezt nem értem miért kell valakit utálni ,azért mert jobb nálad? vagy nem szimpatikus? ez mindenkit minösit egy kicsit , csak a szellemi akrobaták ,és a gyengék utálnak valakit mert nem tudnak fel nöni ahhoz a személyhez. nekem személyszerint nics vele prob lémám pedig voltak afféraink a gyors forumán mégse utálom

Vad ha észrevennéd akkor Seldon nyitotta Hm-nek ezt az utálós topicot szal erről ennyit....köszönjük hogy ide is hozzászóltál a témához kár hogy félreértettél dolgokat

vad 12-09-2007 12:02

észre vettem képzeld !!! csak azt nem értem mire jo ,ez a diszkriminativ topik

DarkAchron 12-09-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 141002)
Hm sehol.Pedig szabi és költözés alatt végeztem egy kertészsulit :)
Gyomlálásra készültem :(

Megint a szájkarate.Bizonyíts ne igérgess, remélem lesz majd rá alkalmad.Azonkívül meg ne terjesztgess tévinformációkat, véletlenül tudom hogy Hm-nek semmi köze a Gyilkos Nyugalom nevű országhoz.
Különben meg Tsobi és Geri mikor unjátok már meg ezt a szánalmas és hazug lejárató kampányt Hm ellen?Az hogy nektek van valami bajotok vele az nem jelenti azt hogy másnak is, de gusztustalan hogy azokat akik alig ismerik is ellene akarjátok fordítani és hazugságokkal befolyásolni őket.
Lássam a teljesben a csatát , a fórum nem erre való.

DarkAchron 12-09-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 141602)
Vad ha észrevennéd akkor Seldon nyitotta Hm-nek ezt az utálós topicot szal erről ennyit....köszönjük hogy ide is hozzászóltál a témához kár hogy félreértettél dolgokat

Geri az hogy valaki valamit poénból nyit, vagy az hogy behozza a valós vagy valótlan sérelmeit egy témába az nem ugyanaz.De ti tudjátok, kár hogy csak a szátok jár, tehetségetek meg semmi.Én már unom, gondolom sokan mások is.

Dragi 12-09-2007 12:53

Quote:

Originally Posted by DarkAchron (Post 141621)
Geri az hogy valaki valamit poénból nyit, vagy az hogy behozza a valós vagy valótlan sérelmeit egy témába az nem ugyanaz.De ti tudjátok, kár hogy csak a szátok jár, tehetségetek meg semmi.Én már unom, gondolom sokan mások is.

rendben, de miért regeltél még egy nicket külsőre ?:)

DarkAchron 12-09-2007 12:54

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 141623)
rendben, de miért regeltél még egy nicket külsőre ?:)

Ezt a hsz-t meg nem méltatnám véleményezésre:)

Dragi 12-09-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by DarkAchron (Post 141625)
Ezt a hsz-t meg nem méltatnám véleményezésre:)

hát te tudod, de ha már gusztustalanságnál tartunk akkor az mi amit Hm csinált az mi ?:) gondolom jó poén mi ?:)

DarkAchron 12-09-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 141627)
hát te tudod, de ha már gusztustalanságnál tartunk akkor az mi amit Hm csinált az mi ?:) gondolom jó poén mi ?:)

Nem tudom mire gondolsz de hogy őszinte legyek, nem is érdekel.Mondtam,én csak unom azt hogy nem vagytok képesek befejezni.
Én azt inkább tartom gusztustalannak amit hónapok óta csinálsz Tsobival.Játszátok le, de ne a fórumokon.

Tsobi 12-09-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by DarkAchron (Post 141620)
Megint a szájkarate.Bizonyíts ne igérgess, remélem lesz majd rá alkalmad.Azonkívül meg ne terjesztgess tévinformációkat, véletlenül tudom hogy Hm-nek semmi köze a Gyilkos Nyugalom nevű országhoz.
Különben meg Tsobi és Geri mikor unjátok már meg ezt a szánalmas és hazug lejárató kampányt Hm ellen?Az hogy nektek van valami bajotok vele az nem jelenti azt hogy másnak is, de gusztustalan hogy azokat akik alig ismerik is ellene akarjátok fordítani és hazugságokkal befolyásolni őket.
Lássam a teljesben a csatát , a fórum nem erre való.

véletlenül sem emlékszem hol terjesztgettem bármit is a hölgyről :)

Tsobi 12-09-2007 13:02

Illetve egyik fórumon se látom nyomát hazug lejárató kampánynak. :)

All times are GMT +1. The time now is 07:18.