Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Itt meg utálhatjuk az 1.039 Tagot akik a külső fórumra regeltek! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2449)

Gyula 11-06-2007 22:04

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 134016)
Na itt az ideje, hogy én is utáljak mindenkit! de főleg magamat! Most vettem észre, hogy a hűtő sarkában ott figyel egy dobozos soproni! és csak most vettem észre! ilyenekről elfelejtkezni!!!:D

Ez valóban felelőtlenség, szégyeld magad.

[HTPA]GeeForce 11-06-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 134016)
Na itt az ideje, hogy én is utáljak mindenkit! de főleg magamat! Most vettem észre, hogy a hűtő sarkában ott figyel egy dobozos soproni! és csak most vettem észre! ilyenekről elfelejtkezni!!!:D

Szerintem egy bádogüditőért nem kár.... :(

Éljen a Szalon Sör!!!!!!!! :D:D:D:p
Hajrá Pécs! HAJJ RÁÁ PÉÉCS! :D:D PVSK PVSK PVSK! :D ;) :p Egyáltalán mijaza Sopron? :D:D:D

(Na most lehet utálni engem is, bár van saját utálós topicom nekem is...:p:D)
De mivel benne vagyok a felahsználókban, (duplán is:p) ezért itt is lehet utálni. :D

Dragi 11-07-2007 04:44

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134014)
Észre. A nickem sajátosságából adódóan én minden szavazáson utolsó vagyok. Még a sajátomon is. Itt má kötöszködni se lehet? :D:D:D:D:D:p

nem lehet! Itten csak utálkozni lehet! :D

Toti 11-07-2007 08:22

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134024)
Szerintem egy bádogüditőért nem kár.... :(

Éljen a Szalon Sör!!!!!!!! :D:D:D:p
Hajrá Pécs! HAJJ RÁÁ PÉÉCS! :D:D PVSK PVSK PVSK! :D ;) :p Egyáltalán mijaza Sopron? :D:D:D

(Na most lehet utálni engem is, bár van saját utálós topicom nekem is...:p:D)
De mivel benne vagyok a felahsználókban, (duplán is:p) ezért itt is lehet utálni. :D

Akkor ezért most nagyon utállak!!! :D

És egyáltalán mijaza szalon??? :DGondolom arrafelé azzal locsolnak, mert meginni nem lehet:D

[HTPA]GeeForce 11-07-2007 08:38

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 134060)
nem lehet! Itten csak utálkozni lehet! :D

Jó, akkor utállak.... :D:D:D:D Remélem most boldog vagy! :D

[HTPA]GeeForce 11-07-2007 08:46

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 134067)
És egyáltalán mijaza szalon??? :D

1848-ban
Hirschfeld Lipót Sörfőzdét alapított Pécsett. A Sörfőzde, a dinamikus fejlődésnek köszönhetően hamarosan a régió egyik legnagyobbja lett. Ennek bizonyítékaként az 1868. évi Pécsi Általános Kiállításról elhozták az aranyérmet, mely az „Elismerés az érdemnek” feliratot viselte. Az alapító halála után fia, Hirschfeld Sámuel a fejlődés ütemét felismerve, előbb kutak fúrásával biztosította a jó minőségű forrásvizet, majd a gyár bővítését célzó fejlesztési terveit valósította meg.

1907.
A Szalon Iparkamarai védjegyezése. Így a Szalon sörnek, mint az egyik legrégebben forgalmazott és folyamatosan piacon lévő márkának, már igazi történelme van.

1911.
Megalakul a Hirschfeld S. Sörgyár Részvénytársaság, mely sikeresen túlélte az 1920-as, 30-as évek gazdasági válságát, és a háborúk nehéz éveit is.

1942.
A még működő sörgyárak háborús „egységsört” főztek, mely a Komlólelke névre hallgatott. A Sörfőzde rendületlen fejlődését az 1948-as államosítás sem tudta megakasztani.

Az 1970-80-as
évekre fejeződtek be a kapacitást bővítő beruházások, ekkorra érte el a gyár a mai méreteit.

1992.
Az állami vállalat részvénytársasággá alakult.

1993.
A privatizáció során a bécsi Ottakringer-csoport kezébe került a gyár. A tulajdonosváltás korszerű szemléletmódot, fejlett technikát hozott magával és a Gold Fassl márkát.

1994.
A Szalon Világos sör mellé egy méltó családtag érkezett a Szalon Barna. Ezt bizonyítja a Szalon Barna értékesítési mutatóinak dinamikus fejlődése.

1994-95.
A minőségi változások nemcsak a cég arculatát, a termékek minőségét és megjelenését érintették, hanem a cég nevét is. Az új tulajdonos célja, hogy a város és a régió erős otthona legyen söreinek, melyet a Pécsi Sörfőzde zrt. név is reprezentál, s egyben hangsúlyozza, hogy nem gyártjuk, hanem főzzük a sört.

1999.
A sörpiaci igényekre reagálva a hatos csomagolású Szalon, Gold Fassl Spezial és idény jelleggel a Három Királyok, Tavaszi sör bevezetése. A Gold Fassl licence család pilseni típusú Gold Fassl Pils piaci bevezetése is ebben az évben történt meg.

2003.
A Pécsi Sörfőzde zrt. a Radler kiszerelését a 0,33 palackkal és a 6-os packkal bővítette, mely termékekkel elsősorban a gasztro és a nagy területű üzleteket célozta meg.

2006.
A 2006-os év sok változást hozott a gyár életében. A sörpiac mintegy felét ma a dobozos sörök adják, így a Sörfőzde, hogy kielégítse ezt az igényt egy vadonatúj dobozoló gépsort vásárolt, ami jelenleg a legmodernebb technológia Magyarországon. A mintegy 3 millió eurós beruházás mellett egyéb minőségi fejlesztésekre is sor került.

Az új termékek közül mindenképpen meg kell említenünk a Radler Powert, a egy izotóniás energiaitalt alkoholmentes sörrel vegyítve, ami egyedülálló ízújdonság a magyar piacon.

A forgalmazott termékek köre is bővült. A Pécsi Sörfőzde ezen év őszétől forgalmazza a Paulaner Original Münchnert és a Paulaner Hefe-Weissbier naturtrüb-öt, mely sörök Bajorország kedvencei közé tartoznak.

A Pécsi Sörfőzde zrt. önállóan és sikeresen dolgozik a magyar sörpiacon. Az egyetlen olyan sörgyár hazánkban, melyre nem nyomta rá bélyegét a testvérvállalat meghatározó szerepe. Saját imázst alakított ki, mellyel folytatja hosszú történetét. Akkor is, ha Ottakringhez tartozik, az egyetlen magyar tulajdonú sörgyár maradt.

[HTPA]GeeForce 11-07-2007 08:48

Termékeink:

Szalon
Szalon barna
Szalon félbarna
Szalon alkoholmentes
Szalon Búzasör
Három királyok
Paulaner Original M.
Paulaner Hefe-W. n.
Radler Lemon
Radler Bodza
Radler Power
Gold Fassl Pils
Gold Fassl Spezial
Ottakringer Helles
Schneider Weisse
Null Komma Josef

;)

Ennyit arról, hogy Sopronig Mászok... :D:D:D:D :p

Dragi 11-07-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134071)
Ennyit arról, hogy Sopronig Mászok... :D:D:D:D :p

Ja meg offolsz :D:p

Synkel 11-07-2007 15:30

Ha már sörtopic: Kőbányai rulez!:D

Pepa 11-07-2007 16:24

Utálok mindenkit, aki sörözik.

All times are GMT +1. The time now is 22:01.