![]() |
várnám a véleményket az NFL-el kapcsolatban is...
érdekelne, hogy szerintetek kik fognak döntőzni |
Bogár
3 meccsünk van még az alapszakaszból megyünk az UTE otthonába, itt benne van a vereség is a tarsolyban de a Misloc és a Fradi ellen lesz a másik 2 meccs ha azokat hozzuk és az SC is nyeri mindhárom meccsét így fog mutatni a bajnoki tabella: 1. DAB 78 pont 2. HCC 77 pont 3. SCC 75 pont a rájátszásban pedig majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok más: Godó a Briancon utolsó meccsén 4+1 pontot szerzett, Vass Marci 1+1 a Briancon vezeti a bajnokságot 3 exdújvárosival a soraiban (még Szélig játszik náluk) |
nálunk még mindig a román bajnokság középszakaszán van a hangsúly. :)
1 Bukaresti Steaua 20 13 1 1 5 91:53 42 2 Csíkszeredai Sport Club 20 11 2 2 5 69:46 39 3 Csíkszeredai HC 20 9 4 3 4 68:54 38 4 Gyergyószentmiklósi Progym 20 0 0 1 19 29:104 1 még 2 forduló van. a 2 csíkszeredai csapat a Steaua és a Gyergyó ellen fog játszani. a SC ezen a héten hazai pályán, míg a HC másfél hét múlva idegenben játszik a fővárosi csapat ellen. a Gyergyó elleni mérkőzések elvileg simán kell, hogy menjenek. ha a Steaua minden mérkőzését elveszti, akkor biztos, hogy a HC és az SC fog a döntőben játszani. és biztosra kell menni. :) a magyar bajnokságban pontosan hogy is lesz a rájátszás? |
tömören elég bonyolult lenne összefoglalni
www.icehockey.hu itt megtalálsz mindent az OB-1. alatt napra pontosan lebontva |
még csak 1-1 mérkőzés van hátra a középszakasz utolsó fordulójából, de már eldőlt, hogy a 2 csíki csapat fogja játszani a döntőt. a tegnap a HC 5-2-re verte a Steaua-t Bukarestben, és a Sportclub is nyert Gyergyó ellen. :)
1. Sportclub 23 14 2 2 5 88-52 48 2. HC 23 12 4 3 4 81-49 47 3. Steaua 23 13 1 1 8 97-73 42 4. Progym 23 0 0 1 22 35-116 1 érdemes végigolvasni: Magyar lesz a román bajnok annyit még hozzá lehet fűzni, hogy kicsivel több, mint fél évszázada volt az utolsó alkalom, amikor egy bukaresti csapat sem jutott el a döntőig. |
Nem semmi, gratulálok :)
|
Bogár jelentem, hogy az utolsó - Miskolc elleni - meccsünk eredményétől függetlenül megnyertük az alapszakaszt:)
ha az elődöntőben/döntőben összekerülnénk az SC-vel akkor találkozni fogunk a Csíki csarnokban:P |
előbb-utóbb csak összekerültök az egyik csíkszeredai csapattal. :p de lehet, hogy előbb is és utóbb is. :D
a tali meg remélem, hogy nem olyan lesz, mint anno... amúgy szavaztam, bár nekem mind1, hogy melyik csíki csapat nyeri a magyar bajnokságot, csak a 2 közül legyen vmelyik. :p |
az alapszakasz megnyerése amúgy nem jelent semmit... a Sporclubnak a román bajnokságban az alapszakasz után 11 pont lemaradása volt a másik 2 csapattal szemben, és íme, megnyerte a középszakaszt.
|
tudom én is, hogy nem jelent sok mindent az alapszakasz megnyerése
csak tényként említettem meg a dolgot (az alapszakasz sorozatmeccsein mi voltunk a legjobbak, ami nem történt volna meg, ha a Volán legjobbjai nem az osztrák ligában szerepelnek) szavaztam én is, bár nem igazán észérvek alapján... így Dújvárosi sikerre szavaztam de az Alba Voláné lesz a bajnokság |
All times are GMT +1. The time now is 08:51. |