![]() |
Quote:
|
Quote:
Pool hszéhez még annyit, hogy kijöhet úgy gyorscsopiban, hogy 1 nap alatt 3x kopik a teki is, még a lopásra téve 1 lapáttal. |
Quote:
|
Meg kozben az jutott eszembe, hogy ide elvileg ugysem kezdok mennek, esetleg fel lehet ugy is fogni, hogy ez nem hianyossag, vagy logikai bukfenc, hanem direkt nehezites, es tessek taktikai elemkent felfogni...
Asszem igy a nemre szavazok megis... :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Egyet felejtetek el mindannyian. Nem csak nektek, hanem az ellenfélnek is ennyi piaca van csupán. Mivel kissé meggondolatlanul szavaztam, így a nevem az igenek közt van, de megváltozott a véleményem menet közben. Aki gyorsba megy számoljon ezzel is, és kész. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De a félreértések elkerülése végett: Én nem magam miatt akarom, mert nekem mostanában elég 2-3 piac is. De amikor vagy 2 éve gyorsban jártam, akkor még nem volt enyni szabis, akkor voltak igazi nagy csaták, már akkor is gondoolkoztam ezen, de akkor még nem volt külső, levlistán pedig nem szerettem....
De ki tudja, eljönnek még a nagy csaták ide újra, akkor megint jó lenne mindenkinek. Egy kicsit bele lehet gondolni, 48 kör hosszú idő egy szöviháborúban, olyan, mintha nornálban két napig lenne 3-5 piacod... Ugye, ez már nem lenne olyan hú de jó :) |
Pool, egész más a kettő. Normálban 5 piaccal kellemes tf orikat lehet üzemeltetni, gyorsban ez nem megy. ( Legalábbis én így gondolom, mert mint mondtam sose jártam ott) Nyilván nem ez az egyetlen különbség ami a játéktechnikát illeti, szal akik ott játszanak fel vannak készülve elméletileg. Ha meg mégsincsenek, akkor könnyen kellemetlenné fajulhat egy szöviháború, ezt elismerem, csakúgy mint normálban ha egy magadnál felkészültebb ellenféllel találkozol.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:35. |