Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Amerikai Football (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2410)

Elme 01-20-2008 20:50

és akkor elérkeztünk a főcsoport döntőkhöz
remélem a SD megállítja a Pats-et és lesz egy SD-GB döntő
ebben a pillanatban ért el TD-t a Pats így átvette a vezetést:(

Kós00792 01-20-2008 20:53

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 153033)
és akkor elérkeztünk a főcsoport döntőkhöz
remélem a SD megállítja a Pats-et és lesz egy SD-GB döntő
ebben a pillanatban ért el TD-t a Pats így átvette a vezetést:(

Nem tudom de én nem szurkolok a Pats ellen, szimpatikus a játékuk.

Elme 01-20-2008 21:09

jogodban állk a Patsnek szurkolni...:)
a Pats a Colts-al együtt valamennyire divatcsapat kis hazánkban, mivel mki ismeri őket vagy kizárólag őket ismeri:P
kétségtelen, hogy egy jól összevásárolt és jól összerakott csapat, de én valamiért nem szeretem őket és bárkivel is játsszanak ellenük szurkolok (és ezzel vagyunk így páran)
ahogy a hokiban sem igazán szeretem a dúsgazdag amerikai csapatokat így a Pats és a Colts sem tartozik a kedvenceim közé
de ezen nem fogunk összeveszni:)))
go Steelers

Elme 01-21-2008 00:04

hát...majd talán a döntőben elkapják őket:)
grat a Patsnek ismét:(

Kutyuleee 01-22-2008 18:54

Én azért szeretem a Pats-et. idén lett igazán ismert itthon a pats sztem,és azért ne felejtsd el hogy egy "öregedő" védelmü csapatról beszélsz, ahol a legnagyobb receivert már rég leirták az elöző csapatában, és hát Brady sem sztárként került oda. ráadásul a csapat mentalitása is szimpatikus, hogy erős fegyelmet "vernek" beléjük, és ahogy mondják "mindenki a saját dolgát csinálja" és nem törödik a többivel.

Ettől függetlenül remélem a Giants megszorongatja a pats-et és Eli is hozza a mostani formáját.

Igazából nekem már csak az számit hogy szép és szoros meccset lássak amióta Big Benék kiestek:D

saját véleményem az, hogy ha a Giants védelme úgy játszik mint a Green bay ellen és Eli se mondja be az unalmast, akkor esélyesebbek.

Elme 01-22-2008 19:39

való iagz,hogy a NG az utolsó alapszakaszbéli (éppen a Pats elleni) és a rájátszás mérkőzéseire fantasztikusan összekapta magát,míg a Pats rájátszásbeli játéka felejthető - igaz nem jó játékkal is hozták a meccseiket
nemtom, hogy a Giantsből a GBP ellen megsérülni látszó emberek rendbejönnek-e teljesen a döntőre
ha igen,akkor nem lesz egyszerű feladat megverni őket
és asszem az alapszakaszban is ők szorították meg a legjobban a Pats-et
a Patset egyébként nem szeretem, de mindenképpen elismerem, a szezonnal pedig ugyanúgy vagyok, mint te, kiesett a Steelers kvázi közömbös, hogy mi történik, de a játék szeretete miatt nézni kell a meccseket (még a Bengalst szeretem, de idén ők is felejthetően játszottak)
szóval remélem, hogy egy színvonalas döntőt fogunk látni Giants győzelemmel:)

Kutyuleee 01-23-2008 03:24

Ha jól láttam, igazán komolyabb sérülés nem történt,úgyhogy optimista vagyok ilyen téren.
emellett igazából magammal hasonulok meg,hogy a Giantsnek szurkolok a superbowl-on, mert szeretem a Pats-et. Ráadásul a Manning testvéreket meg egyenesen ki nem állhatom;) főleg Eli-t miután frissen draftolt irányitóként kijelentette nagy pofával,hogy nem érdekli ő nem fog a Chargersben játszani.
De vhogy a Giants mostani játéka, kitartása, és az óriási győzni akarása , hát nagyon szimpatikussá tette őket. amúgy Eli-ra jellemző,hogy szorongatott helyzetben a legtöbbet hibázó irányitó általában. viszont a rájátszásban mintha kicserélnék, és sokkal összeszedettebb és megfontoltabb. Mindenki szapulja, de azért 4.éves irányitóként már 2. van ott a rájátszásban, ráadásul 1ik alkalommal egészen a superbowlig eljtutottak, és még meg is nyerhetik. azért az a csapat aki így játszik a GBP ellen, nyugodtan mondható esélyesnek a gyözelemre.
egyszerüen a Giants mentálisan most nagyon ott van. egymás utána 3x sikerült megállitani a Packerst úgyhogy közben 2 meccs labdát hibáztak el, és akár 1 védelmi hiba is a vereséget jelentette volna. ekkora pszichikai nyomás alatt sem estek össze, sőt történelmet irtak a Lamboue field-en, mert ott még 40yardnál hosszabb field goal nem sikerült a packers ellen rájátszásban.

Elme 01-23-2008 15:53

yah...megtört a Lamboue-átok:(
ha választanom kellene, akkor a Chargers szimpatikusabb csapat, mint a Giants
de tényleg le a kalappal a rájátszásban nyújtott teljesítmény miatt
kérdés mennyire tudják majd megfogni a Pats támadósorát...
ha a Pats a SD elleni formáját hozza, akkor komoly esélyük van
a Patsnek én is egyetlen esetben tudok szurkolni: ha a Colts ellen játszanak:P

Elme 01-23-2008 15:56

szavaztam:)
mivel a Giants-re adtam a voksot valszeg nem tekljesen a tényekre alapoztam a dolgot, de veszíteni valóm nincs...
annak viszont örülök, hogy én vagyok a 3. szavazó, így kettőnkön kívül van még olyan ember, akit érdekel a téma:)

Arden 01-23-2008 16:21

annyira nem értek hozzá, de sztem a Pats fog nyerni :)
Brady-nek nagyon jó szezonja van, és be fogja húzni a SB-t is.

ui Kuty kedvéért: go Colts és Manning :D

All times are GMT +1. The time now is 05:20.