Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Ki a kedvenc szineszed/szinesznod? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=241)

spirit.. 03-28-2006 16:10

Vinnie Jones és Mel Gibbson már ha fiúkról van szó
Nő meg nem is tom, talán Nicol Kidman

lll 03-30-2006 16:50

csacsi!

Mindenki tudja jól, hogy Alyssa Milano :) :)

Morisz 03-30-2006 16:59

Quote:

Originally Posted by Steve
Jack Nikolson és Meg Ryan!
Angyalok Városa!
Lehet nyálas de az egyetlen szerelmes film amit szeretek;)
És Tom Hanks! Na ő igen!
Akció sztárok meg sztem egyáltalán nem színészek...

Valahol azt azt olvastam hogy a Danzel Wasinghton annyi akcióban szerepelt hogy akcióhősnek is mondható:D
Ha már itt tartunk az egyik kedvencem nekem ő és hát azért kétszeres oscar díjjas. Jó filmje a letaszítva, Szükségállapot, traning day(azt hiszem kiképzőtábor a magyar neve arra kapta az egyik oscart)

Morisz 03-30-2006 17:07

Al Pacino, Robert de Niro, Danzel Washington, Mel Gibson, Tom Hanks és ha már senki nem említette akkor Samuel L. Jackson (bocsi ha valamelyiket nem helyesen írtam)

Szerintem ők már akkora színészek hogy nem nagyon lehet különbséget tenni benne hogy ki a legjobb őket kedvelem igazán.

Nők közül hát nem is tudom igazán talán Jodie Fostert említeném meg Maverick, Pánik szoba, Légcsavar viszont A kapcsolattal nagyon mellé nyúlt:mad:

director 03-31-2006 03:58

hm, érdekes, hogy nőket kevesen mondanak.. majd mondok én:)

Natalie Portman, Helena Bonham Carter, Uma Thurman (hm, talán, de amúgy utálom is:P), Kate Winslet (igen, tényleg, lehet fújozni:P), Oksana Akinshina (fogadok, hogy névről senki nem vágja ki ő:P).. éss.. ja, Judith Vittet. (öö.. vajon így írja a nevét? őt pláne nem vágjátok:), egy nagyon jó filmje van, meg az egyetlen, akit ismerek személyesen:P)
most ennyi jut eszembe.. ilyen korán nem forog az agyam:))

Morisz 04-04-2006 10:17

Quote:

Originally Posted by director
hm, érdekes, hogy nőket kevesen mondanak.. majd mondok én

Natalie Portman, Helena Bonham Carter, Uma Thurman (hm, talán, de amúgy utálom is), Kate Winslet (igen, tényleg, lehet fújozni), Oksana Akinshina (fogadok, hogy névről senki nem vágja ki ő).. éss.. ja, Judith Vittet. (öö.. vajon így írja a nevét? őt pláne nem vágjátok:), egy nagyon jó filmje van, meg az egyetlen, akit ismerek személyesen)
most ennyi jut eszembe.. ilyen korán nem forog az agyam

Hát ez is csak 6 akkor inkább mondok én:Jessica Alba miért is??:D , akkor szintén: Rosario Dawson. Aztán a szépséget vegyítsük a tehetséggel: Nicole Kidman:p Julianne Moore őt csak az evolúció miatt.

Sandra Bullock, Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones

Csak hogy 7 legyen:D

Reni 04-08-2006 23:18

• John Corbett
  • Drew Barrymore
  • Liv Tyler

Reni 04-08-2006 23:23

jaj Josh Holloway majdnem kimarad, csak hogy Toto is örüljön :D:D:D

Láma 04-09-2006 11:18

ki az a liv taylor?:confused:

Reni 04-09-2006 13:14

azt én sem tudom, kicsit elírtam, de már javítva :P

All times are GMT +1. The time now is 11:42.