![]() |
Vinnie Jones és Mel Gibbson már ha fiúkról van szó
Nő meg nem is tom, talán Nicol Kidman |
csacsi!
Mindenki tudja jól, hogy Alyssa Milano :) :) |
Quote:
Ha már itt tartunk az egyik kedvencem nekem ő és hát azért kétszeres oscar díjjas. Jó filmje a letaszítva, Szükségállapot, traning day(azt hiszem kiképzőtábor a magyar neve arra kapta az egyik oscart) |
Al Pacino, Robert de Niro, Danzel Washington, Mel Gibson, Tom Hanks és ha már senki nem említette akkor Samuel L. Jackson (bocsi ha valamelyiket nem helyesen írtam)
Szerintem ők már akkora színészek hogy nem nagyon lehet különbséget tenni benne hogy ki a legjobb őket kedvelem igazán. Nők közül hát nem is tudom igazán talán Jodie Fostert említeném meg Maverick, Pánik szoba, Légcsavar viszont A kapcsolattal nagyon mellé nyúlt:mad: |
hm, érdekes, hogy nőket kevesen mondanak.. majd mondok én:)
Natalie Portman, Helena Bonham Carter, Uma Thurman (hm, talán, de amúgy utálom is:P), Kate Winslet (igen, tényleg, lehet fújozni:P), Oksana Akinshina (fogadok, hogy névről senki nem vágja ki ő:P).. éss.. ja, Judith Vittet. (öö.. vajon így írja a nevét? őt pláne nem vágjátok:), egy nagyon jó filmje van, meg az egyetlen, akit ismerek személyesen:P) most ennyi jut eszembe.. ilyen korán nem forog az agyam:)) |
Quote:
Sandra Bullock, Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones Csak hogy 7 legyen:D |
|
jaj Josh Holloway majdnem kimarad, csak hogy Toto is örüljön :D:D:D
|
ki az a liv taylor?:confused:
|
azt én sem tudom, kicsit elírtam, de már javítva :P
|
All times are GMT +1. The time now is 11:42. |