![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nálad például: ά=a és α=a Ha már át akarjuk írni, akkor a legjobb megoldás, ha magyarra írjuk, és ekkor az a szabály, hogy a nem latin betűsöket kiejtés szerint írjuk át. (Ez a formája nem tetszik, és csak beszólást kaptam volna érte) :) |
Quote:
Nem kellett volna előbb szavazásra bocsájtani, hogy akarsz-e szavazást? Esetleg az is mehetett volna szavazásra, hogy meg akarod-e nyitni ezt a topikot. Utóbbiban nem vagyok biztos, majd nyitok neki egy szavazást :) |
Egyéb.
Mert csak. Sok jó dolgot olvastam tőled.Ha azokat is törlöd akkor hibát vétesz. Ha valakinek nem tetszik amit írsz hát így járt. Én sem értek mindenkivel mindenben eggyet. Így jártam.... Az ógörög meg nekem kínai.:D |
Neki álltam és végig olvastam az összes írásodat, és úgy döntöttem, hogy arra kérlek a morbid vicceket, ne töröld. A többivel, azt teszel, amit akarsz.
|
Sztem,ha vki leir bárhova vmit az az egyéni véleményét tükrözi, ki ilyet ,ki olyat ir ,semmikép netörölj semmit:)))
|
Szerintem hallgass a szívedre és lépj a fényre!
|
Quote:
Asszem többet nem írok ide, a szavazás éjfél körül végetér. |
A választást megkönnyítendő:
"Általános szabály, hogy ha egy beírással kapcsolatban egyáltalán felmerül benned a kérdés, hogy az vajon a fórumra való-e, akkor nem való a fórumra." |
All times are GMT +1. The time now is 17:37. |