![]() |
Quote:
hogy aki Anyukámat (Vagy bárkiét)a szájára veszi az az EMLÉKÉT sérti meg. Ezek átgondolása után még mindíg nem érzed súlyosnak a levelet? |
Quote:
VIP országokat is töröltök? Normál esetben VIP országokat nem törlünk. Ha nem megfelelő stílusban nyilvánul meg egy VIP ország, akkor az írásjogát megvonjuk, hogy másokkal ne tudjon kommunikálni, de továbbra is játékban marad. " Vagy ezt az álásfoglalást kéne törölni , vagy ehez kéne ragaszkodni. utoljára hangsulyozom BÁR VIP orim van több is , és én hoztam fel a témát , mivel közvetve érintet vagyok , de nem én irtam az üzenetet. |
Quote:
|
Quote:
Nem értem mi a problémád az állásfoglalással kapcsolatban... szerintem pont ilyen elbírálásban volt része a haverodnak... szerintem tökéletesen ragaszkodtak hozzá :) |
Quote:
|
Quote:
nyakon vághat, vagy rád hívja a rendőröket, de nem veheti el a te tulajdonodat ;) de szerintem ez egy másik téma, és nem ide való :) |
A VIP-ről:
Nekem is VIP-es az orim mivel nagy előnnyel jár a 2+piac.(Nekem) A HT is jól jön mikor melózom és nincs szabad kezem/időm. A WAP is használható otthonomtól távol... De eszembe nem jut,hogy másképp írjak bárkinek is emiatt. Vagy hogy más elbírálás alá fogok esni... Bőven elég amit ad nekem a VIP tagság. Főleg ha ezzel biztosítom a játék működését... (Ami nekem szórakozási lehetőséget ad.) |
Tudok egy jobb példát.
Két diák dolgozatot ír és mindkettő puskázik(csal) ekkor a tanár csak az egyik diákot bünteti meg,mert a másik az óra előtt adott a tanárnak pénzt. Kicsit rossz példa,de remélem érthető:) |
Quote:
Vagy tiltsák ki pár körre . |
Quote:
nagyon rossz példa :) nem tudom te hova jársz/jártál suliba, nálunk nem volt szokás lefizetni a tanárt ;) |
All times are GMT +1. The time now is 03:43. |