![]() |
Két nagyon öreg maffiózó beszélget:
- Régebben, mikor nem volt pénzünk pisztolyra, késsel megöltük az áldozatot, majd vágtunk rajta egy lyukat, és beledugtuk a golyót... |
Temetőre lezuhan egy repülőgép. Bemondják a hírekben: "Eddig 500 halottat találtunk, de még ásunk!"
|
Mi a különbség a feketehumorú és a morbid humorú gyilkos között?
A fekete humorú 3 hullát rejt 1 koporsóba, a morbid 1 hullát 3-ba... |
Zátonyra fut egy hajó, mindenki meghal, csak két férfi és
egy nő marad életben. Kivetődnek egy lakatlan szigetre, szépen berendezkednek a körülményeknek megfelelően. Egy hónap múlva a nő előveszi a revolverét: - Én nem bírom tovább ezt a fertőt - főbelövi magát. Második hónap végén megszólal az egyik pasas: - Én nem bírom tovább ezt a fertőt, inkább ássuk el. Harmadik hónap végén: - Én nem bírom tovább ezt a fertőt, inkább ássuk ki! |
- Mit mondasz ha a kevéssé kedvelt szomszédod szemétlevitel közben szívrohamot kap és meghal?
- ??? - Micsoda utolsó szemét! |
A manusz látja hogy a szomszédja eszi a füvet. Ezért megkérdi tőle:
- Komám, mér eszel füvet? - Tudod, éhezem! - Hát akkor meghívlak vacsorára! - Tudod, az egész családom éhezik. - Nem baj ők is jöhetnek, elég nagy a kertem és úgy is bedöglött a fűnyíróm!!!!! |
A kedvencem!
- Minek a rövidítésa a NASA? - ...? - Need Another Seven Astronauts. :D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
Igen, ez a te vicced volt:) Anno 5 kört ért az X fórumon. Elküldtem viszont Senkinek zöldben, cserébe pedig kaptam egy másik gyöngyszemet: - Anyuuuu Anyuuuu ba***ak a kutyák!!! - Jajj, kislányom, hát ne nézd! - De fáááááj |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:48. |