![]() |
Yenkie, bevallom, én se értelek. Ha nem támadtál ki, hanem beíjazva védekezel mint állat, akkor mi köze a krónikának az egész bulihoz?
|
Quote:
off tudom, és bocs:) de arra kaptam választ máshonnan érdekelt a dolog na menek alszi jó éjt |
Quote:
számoltak, csaptak, info A srácot aki kezdte, ismerem ő mondta el az egész dolgot de nem fogom kiadni, mivel nem belsőn ,hanem élőben mondta el. én beszoptam, Atinak meg azért szóltam itt, mert a topic erről szól sajnos nem mindenki a tiszta játék híve:mad: |
Szerintem megfejtettem mi ennek a lényege de ahhoz, hogy ne legyen JKSZ ahhoz a célpontnak támadnia kell. Itt max olyat tudok elképzelni, hogy van egy szövi és pár MF akik haverok, kiszemelnek egy országot, a hadis betámadjan nem max sereggel, bízva abban hogy kisérni fogják, ha kisérik megy az msn "krónika" jelszóval. Ekkor a szövi hadisa esetleg mindkettő és az MFek rárepülhetnek a lepattanás után. Szerintem ez érthető és valszeg nem bizonyítható. Csak a téma felhozója nem azt írta amire gondolt. Sajnos ez benne van a pakliban és nehéz szinte lehetetlen lenne olyan szürőt létrehozni ami védene az ilyenek ellen. Arról nem is beszélve, hogy egy MFet ki lehet csontozni így, de egy átlagos vagy átlag feletti szövit semmikép.
|
Quote:
Mf tudja, hogy a kezdő hadihoz befér, ezért akit az beütött, neki is menni fog. Katmorál a sikeres támadás után lefelé megy, ergo még könnyebb is a dolga. Így paszolgatják a célpontot. Szövi meg max annyit tehet, hogy veri a támadókat, akik mennek le a célpontal, és folyamatosan rajta hozzák vissza a földet.:) Soha nem fogod meg őket, csak a játékon belül bevallják a dolgot.:):( |
földleadás
Jelentettem be jksz-t, amiben földleadásra gyanakszom és bizonyítékokkal alá is támasztottam.
Ezzel kapcsolatban csak azt szeretném kérdezni: h az ilyen bejelentéseket mikorra várhatom, h kivizsgálják? Mert szeretném tudni hány nap eltelte után vehetem úgy, hogy alaptalan volt a gyanúm! |
Quote:
(benne van a faqban) |
Okés ezt tudom, no de mégis melyik nap?
Esetleg még ezen a héten megtudom, vagy mondjuk éppen tegnap ellenőrízték és akkor várhatok a jövő7ig. Vagy ez olyan amit nem tudhatunk.:) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:43. |