![]() |
Quote:
Cél az, hogy a védő oldaltól elvegyünk egy taktikai elemet? |
Quote:
Azon gondolkodj el, hogy mit jelent ha valaki behívja a max helpet. 3ori olyan csont üres marad, hogy egy varis is simán befér 5sereggel! |
Quote:
|
hmmm nem hiszem hogy elkéne venni egy olyan lehetőséget a védő felektől amit így is nehéz használni mert az utolsó másodpercekbe észrevenni egy sereget és megfelelő mennyiségű íjjat behívni és védeni nem olyan egyszerű ám mint megfelelő időben megnyomni egy gombot és ezáltal elindul x nagyságú sereg :)
|
Quote:
|
Quote:
Az 1. pont azért mindenképp jó. Az olyan esetekre amiből kiindult Smooth. |
1. tőlem mehet, de szerintem maradhat így is ahogy most van.
2. nem támogatom, már leírtak előttem pár érvet hogy miért is nem. |
Az első jónak tűnik. De az se lenne egy utolsó dolog, ha le lehetne 0-zni a védekező segítséget azzal könnyen ki lehetne küszöbölni ezt a visszaélési lehetőséget.
A második viszont így önmagában értelmetlen. Mivel nem hátrány nélküli a segítség kérése. Meghal út közben a segítők egy része és a másik ország gyengül. Aki pedig egy kicsit is tapasztaltabb, tudja hogy lehet ezt könnyen kivédeni :D Ha nagyon be akarjátok vezetni védő segítség korlátozását, akkor valamivel kompenzálni kell érte a szöviket. Azért azt ne feledjük el, hogy egy mf 40%-al erősebb, nem kell őket annyira sajnálni. |
Quote:
A javaslat első része jogos a második több kárt csinálna mint hasznot. Helyette inkább lehessen nullára venni a szövihelpet ha egy tag szövetségi viszonya változóban van (24 körig ugye) |
Szerintem ne csináljunk tamagocsit a játékból mert Smooth nem tudja megválogatni a szövijeit:)
Nagyon jól működik ez így... |
All times are GMT +1. The time now is 18:16. |