Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Működik a JSZK? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2339)

Valezius 09-22-2007 09:46

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 125880)
Természetesen nem.. de meg is szívtam nem egyszer.. idő kellett mire kialakult a mostani társaságom.. de most már új emberrel nem játszanék szívesen.. :rolleyes:

Én azt vallom, hogy mindenki megérdemel egy esélyt...

Deni 09-22-2007 09:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125882)
Én azt vallom, hogy mindenki megérdemel egy esélyt...

Tény, hogy megérdemelne.. de nekem már nincs ehhez türelmem.. így maradnak a barátok.. és ha új ember kerül a gépezetbe, akkor az biztos, hogy valaki barátnak a valakije és az a barát tartja is érte a hátát..
de ez már azt hiszem a topic totális szétoffolása :)

Nogixer 09-22-2007 10:24

Hali,
ez nem kispályás dolog amit csináltak!
Tételezzük fel, hogy a 3 fős szövi előtte szanaszét szedett egy orit!
Az is lehet hogy szinte ellehetetlenítette "de szép szó" a játékát. Nem jelentette, hanem egy ördögi tervet eszelt ki, hogyan is vehetne elégtételt ezeken az orikon. Csinált egy szövit, beküldte az egyik emberét az oroszlán barlangjába, mondván lesz 24 körük hogy bosszút álljanak!
Vajon ilyen beállításban nem okos:cool: cselekedet?
A support biztosan ki fogja vizsgálni a dolgot, mert gyanítom lehet ott a háttérben más esemény is! Ha történt előtte komoly eseménysorozat, nem biztos hogy ki kellene rakni őket. Nem hiszem hogy ok nélkül ilyet csinál valaki,de ha igen, tényleg nincs helye a játékban!!!:cool::cool::cool:

Valezius 09-22-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 125886)
Hali,
Az is lehet hogy szinte ellehetetlenítette "de szép szó" a játékát. Nem jelentette, hanem egy ördögi tervet eszelt ki, hogyan is vehetne elégtételt ezeken az orikon. Csinált egy szövit, beküldte az egyik emberét az oroszlán barlangjába, mondván lesz 24 körük hogy bosszút álljanak!
A support biztosan ki fogja vizsgálni a dolgot, mert gyanítom lehet ott a háttérben más esemény is! Ha történt előtte komoly eseménysorozat, nem biztos hogy ki kellene rakni őket. Nem hiszem hogy ok nélkül ilyet csinál valaki,de ha igen, tényleg nincs helye a játékban!!!:cool::cool::cool:

Ha azt csinálja, hogy támadják a szövit, és elhívja az íjakat, az unfair, de szabályos.
De ha lebeszéli, hogy elhívja, és aztán támadják be, az nem unfair hanem JKSZ. Azok pedig egy elbírálás alá kell essenek.
Mégha bosszúról is van szó, annak van szabályos módja is. aki csal, az menjen anarchba.

senkit nem szabad érdekeljen, hogy miért csalt!

Nogixer 09-22-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125888)
Ha azt csinálja, hogy támadják a szövit, és elhívja az íjakat, az unfair, de szabályos.
De ha lebeszéli, hogy elhívja, és aztán támadják be, az nem unfair hanem JKSZ. Azok pedig egy elbírálás alá kell essenek.
Mégha bosszúról is van szó, annak van szabályos módja is. aki csal, az menjen anarchba.

senkit nem szabad érdekeljen, hogy miért csalt!

Én nem azt mondtam, hogy nem anarchba való, én csak azt mondom, hogy meg kell vizsgálni, hogy KIZÁRJÁK-e őket, mert ha bosszú, akkor csak anarch!!
Bár ha bosszú, akkor a személyes véleményem szerint nagyon okos:D:D:D

Valezius 09-22-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 125889)
Bár ha bosszú, akkor a személyes véleményem szerint nagyon okos:D:D:D

Nem vagyok az ész nélküli bosszú híve, de ha már harc, akkor legyen nyílt sisakos. :rolleyes:

szajonara 09-22-2007 10:43

Most keltem, ez a gyerek insomniás lehet folyamatosan fenn van, még mindég üres az orink :(, Megnéztem a belső forumot is, sajnos a vezérunk írta neki. És még ő panaszkodik, már több mint egy napja védelem nélkü van mindenki orija, és a support ne tesz semmit, eddig összesen180 hekit vesztettem. Érdekes hogy vannak akik bármi kis hibáért törlést és anarchot kapnak, másoknak meg mindent szabad. :(

Nogixer 09-22-2007 10:45

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125891)
Nem vagyok az ész nélküli bosszú híve, de ha már harc, akkor legyen nyílt sisakos. :rolleyes:

Azért tettem oda :D jeleket, nekem nem jutott volna eszembe ilyen:rolleyes:
Kiváncsi leszek mi lesz a vége?

Dragi 09-22-2007 10:57

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 125892)
Most keltem, ez a gyerek insomniás lehet folyamatosan fenn van, még mindég üres az orink :(, Megnéztem a belső forumot is, sajnos a vezérunk írta neki. És még ő panaszkodik, már több mint egy napja védelem nélkü van mindenki orija, és a support ne tesz semmit, eddig összesen180 hekit vesztettem. Érdekes hogy vannak akik bármi kis hibáért törlést és anarchot kapnak, másoknak meg mindent szabad. :(

mondjuk azért elkezdhettétek már volna visszahívogatni az íjjakat :)))

monro 09-22-2007 11:02

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 125886)
Hali,

Na vazze lebuktam :D

All times are GMT +1. The time now is 03:59.