![]() |
Quote:
Ne ess túlzásokba a játék miatt!! Inkább ugorj a Dunába szerintem:D:D Quote:
|
Tegnap le lett földelve, ma már gyujtogat.:D
Igaz óriást. De már értem az ilyenek taktikáját. Ha csak ártót kap, vár, hátha tud jelenteni. Mert ütés elött még csak gömbözni se próbált, vagy tolival felmérni, pedig hát simán ment volna neki a toli. Kapott egy sereget, már nem lehet jelenteni, mert hát nem heppiből rengettük, erre elkezdett gyujtani. Az ilyenek, egy hétig el szoktak szórakozni ezzel. :D:D Vagyis lentebb az ember tolvajok szinte mind ezt csinálták. Vagy viszi a 20e aranyat/lopás. |
Quote:
|
Quote:
Erre a topikra gondoltam ekkor. Nem tudom hogy a fórumozó mennyire állított igazat, mert nem látok bele az eseményekbe, de ha igazat mondott, akkor ettől féltem, és ezt neveztem sajnálatos eseménynek. |
Quote:
Nyilván az, hogy valakinek van egy béna országa, 10 tolvajjal, és elkezdi a másik tolvajait ölni, vagy mészárolni, csak azért, hogy majd egyszer, úgy 2 hónap múlva beférjen hozzá, nem elfogadható, de ez nem jksz miatt, hanem ez kimeríti más játékának szándékos tönkretételét. Erről hosszas beszélgetés olvasható az erről szóló topicban. Az sem elfogadható, hogy a semmiből, minden előzmény nélkül, 2-3 mf ország nekiáll rengetni valakit napokon keresztül, felváltva, hol az egyik, hol a másik, majd ezt utólag azzal magyarázzák, hogy majd egyszer meg akarták támadni. (A konkrét eset ugye.) Ez nyilván a fenti kategóriát is kimeríti már önmagában is, ha azonban hozzávesszük, hogy ezt egyszerre több ország műveli, akkor még kevésbé elfogadható. Ez azonban nem "sajnálatos esemény", hanem annak biztosítása, hogy a játék tiszta marad, és a többség által élvezhető. |
Quote:
De még annyit hagy kérdezzek, hogy azért ha pl jelen esetben, összesen kapott 6 rengést (tőlem 4-et szövimtől 2-őt), és nyávog, hogy jelent. Azért a support, kivár egy picit, hogy mit is szeretnénk csinálni? Hogy hobbiból rengetünk, vagy előkészítünk valamit? Najó inkább olvasom az idevágó szakirodalmat. Köszi a választ, mindenkinek! :) |
Quote:
Nem érzem akkora bűnnek, hogy fenyeget, ha bejön jó, ha nem nem. Valamit csak tenni kell :) Bár az tényleg gáz, hogy nem próbált gömbözni. Quote:
|
Quote:
És főleg 700-1000 heki között, G-ben, vagy L-ben (már nem emlékszem pontosan) volt viszonylag sok ember tolvaj, aki miután leütötük, 1 másfél héten keresztül gyujtott lentről. Mindig 1 házat/gyujtás. Szóval én ezt tapasztaltam. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:48. |