![]() |
Quote:
|
Quote:
Szerintem ez a játék a tervezésről szól, ez is belefér ebbe a kategóriába. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Amúgy az SZK-s padig ha megfontoltan cselekszik, kicsi az esélye, hogy kitekizik klánbalépés után azonnal, mielött bármit is cselekedhetne. (Itt nem veszek figyelembe semmilyen figyelőprogit, semmit.) |
Quote:
Én nem játszom olyan régóta az A-ban, hogy a régi játékosok orijának tudjam a sorszámát, de szívesen körülnéznék, hogy kb kik érkeznének a környékemre, ha visszajönnek játszani. Szvsz ezért indult ez a topic, és nem arról kéne vitázni, h kit hogyan tekiznek ki, ha visszakerül a pontlistába. Akik 500k-1000k pontos országokkal szk-n vannak, azokat nem kitekizni akarják az aktív játékosok, ezért hülyeségnek tartom a további vitát a tekercsekről. Nem is értem, mi az oka, hogy bújkálhatnak az szk-sok. Támogatom Arwyl javaslatát. |
Quote:
De azért köszi, hogy ily "jómodorúan" figyelmeztettél arra, hogy nem ez a téma...;) Hogy a témához is hozzászóljak... Jó ötletnek tartom a külön pontlistát, csak nem igazán van elöttem hogy képzelitek el. Engem már sokszor az zavar, hogy a már most meglévő pontlisták közül válogatni kell, mi lenne, ha lenne még egy 3....:S |
Quote:
-szövi pontok -országonkénti pontok -SZK-s pontlista A program esetleg megjegyezhetné, hogy melyiket néztem utoljára és a pontok menüre kattintva az a fül jönne be. Bár ez nem fontos. |
Például a pontok oldalnak fülei lennének:
-szövi pontok -országonkénti pontok -SZK-s pontlista Én is így gondoltam! Lássuk már végre kik is vannak még a csopiban, mert tényleg kiszámíthatatlan 1-1 ori felbukkanása. |
Ez igazán a frissen fellépő 1300-2400 hekis vagyis a bőven top alatt lévő oriknak lenne érdekes. Az ötlet általam is támogatva van.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:43. |