Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   SZK-n lévő orik a pontlistában (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2280)

Cassandra 08-30-2007 16:43

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 121509)
Mielőtt visszajön valaki SZK-ról intézze el a tekcsókat van rá ideje. Ha nem teszi akkor saját magát okolhatja ha kitekizik...

Ezt meg tudja tenni ötször... és mi van, ha ezt túllépi?

Valezius 08-30-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 121510)

Akkor 1nappal (pár órával) később jön vissza.
Szerintem ez a játék a tervezésről szól, ez is belefér ebbe a kategóriába.

Betelgeuse 08-30-2007 17:16

Quote:

Ne viccelj már... Akinek annyi esze van, hogy elhasználja SZK alatt minden piacát meg is érdemli...

Cassandra 08-30-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 121516)
Akkor 1nappal (pár órával) később jön vissza.
Szerintem ez a játék a tervezésről szól, ez is belefér ebbe a kategóriába.

Ezt nem értem... SZK alatt összesen öt piacod van.
Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 121519)
Ne viccelj már... Akinek annyi esze van, hogy elhasználja SZK alatt minden piacát meg is érdemli...

Ez csak egy ellenérv volt arra, amit mondtál, azért szerintem viszonylag kevesen csinálják meg azt, hogy tucatszám lépnek ki-be egy-egy klánból/ba.
Amúgy az SZK-s padig ha megfontoltan cselekszik, kicsi az esélye, hogy kitekizik klánbalépés után azonnal, mielött bármit is cselekedhetne. (Itt nem veszek figyelembe semmilyen figyelőprogit, semmit.)

Arwen 08-30-2007 17:43

Quote:

Ez a topic nem a tekizésről szól, nem értem miért kell baromságokkal szétoffolni.

Én nem játszom olyan régóta az A-ban, hogy a régi játékosok orijának tudjam a sorszámát, de szívesen körülnéznék, hogy kb kik érkeznének a környékemre, ha visszajönnek játszani.
Szvsz ezért indult ez a topic, és nem arról kéne vitázni, h kit hogyan tekiznek ki, ha visszakerül a pontlistába. Akik 500k-1000k pontos országokkal szk-n vannak, azokat nem kitekizni akarják az aktív játékosok, ezért hülyeségnek tartom a további vitát a tekercsekről.

Nem is értem, mi az oka, hogy bújkálhatnak az szk-sok.
Támogatom Arwyl javaslatát.

Cassandra 08-30-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 121524)
Ez a topic nem a tekizésről szól, nem értem miért kell baromságokkal szétoffolni.

Tisztában vagyok vele és ezért nem is állt szándékomban tovább folytatni.
De azért köszi, hogy ily "jómodorúan" figyelmeztettél arra, hogy nem ez a téma...;)

Hogy a témához is hozzászóljak... Jó ötletnek tartom a külön pontlistát, csak nem igazán van elöttem hogy képzelitek el. Engem már sokszor az zavar, hogy a már most meglévő pontlisták közül válogatni kell, mi lenne, ha lenne még egy 3....:S

-Fegya- 08-30-2007 18:24

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 121528)
Hogy a témához is hozzászóljak... Jó ötletnek tartom a külön pontlistát, csak nem igazán van elöttem hogy képzelitek el. Engem már sokszor az zavar, hogy a már most meglévő pontlisták közül válogatni kell, mi lenne, ha lenne még egy 3....:S

Például a pontok oldalnak fülei lennének:
-szövi pontok
-országonkénti pontok
-SZK-s pontlista

A program esetleg megjegyezhetné, hogy melyiket néztem utoljára és a pontok menüre kattintva az a fül jönne be. Bár ez nem fontos.

Arwyl szelleme 08-30-2007 21:28

Például a pontok oldalnak fülei lennének:
-szövi pontok
-országonkénti pontok
-SZK-s pontlista

Én is így gondoltam! Lássuk már végre kik is vannak még a csopiban, mert tényleg kiszámíthatatlan 1-1 ori felbukkanása.

Pepa 08-30-2007 21:52

Ez igazán a frissen fellépő 1300-2400 hekis vagyis a bőven top alatt lévő oriknak lenne érdekes. Az ötlet általam is támogatva van.

Smooth Scroller 08-30-2007 22:40

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 121561)
Én is így gondoltam! Lássuk már végre kik is vannak még a csopiban, mert tényleg kiszámíthatatlan 1-1 ori felbukkanása.

es ez miert is baj?

All times are GMT +1. The time now is 17:43.