![]() |
Penya, szerezz majd egy 2.1.4-es ventrilot(ha jól emlékszem, annak idején ez volt a szóbeli kommunikálásunk akadálya meccs közben) és játszhatnánk is pár meccset.
|
Quote:
http://beelord.uw.hu/kepfeltoltes/dota.jpg |
tyűűűű :)
így már kezdem érteni, majd mindjárt átböngészem a linket is :) köszi ;) |
www.dota-allstars.com
ennyi. :D Na de vissza a lényeghez: Bee, ma akkor tolunk ugye? :D (Ne röhögj te ott a monitor előtt, DotA-ra gondoltam.) Egyébként a kavics hülyeség szerintem is. Hozzáteszem egyáltalán nem csak linkent lehet kitenni belőle... :D És azt is hozzáteszem, hogy a skadi és a dezo tökéletesen működik együtt.... Aki nem tudja megcisnálni, hgoy működjön együtt, az ÍGY JÁRT!!!! NOOB :DDDD :P:D:P:D Deni, én meg tégedet egyre jobban imádlak :D |
Reméltem is, hogy nem egy warburgra gondolsz mondjuk. Fél tízkor kezdünk haverjaimmal, majd írj rám kanin, hogy mi a prés.
|
Fél tíz? :O Vazze, én holnap melózok... :D Korán kelek. :D
Najó.. :P legyne fél 10. :D (De most épp nincs is kani. legalábbis én nem tudtam belépni, úgyhyog most azonnal ugyse tudnánk) |
Quote:
Viszont mi összesen 4en vagyunk. Úgyhogy pro-ban nem férünk el(elég nyűg az, ha csak én rontom az egyik csapatot). Szóval egy-két meccs erejéig igazán lereszkedhetnél az amatőrök szintjéig(nyugi, nem noobot játszunk term.) Dobhatnál egy 40-0át vagy valamit. |
Alap 1, hogy én megyek "le", bár ismétlem: nagyon sokat kihagytam, egyáltalán nem vagyok jó formában, úgyhogy próba nem mennék most veletek. (És nem miattatok.;):D) Nem akarlak égetni titeket. :D (Tényleg.:D)
Na felveszlek ezzel a nickemmel is friendbe, aztán majd minnyá rádírok. |
Quote:
|
megyek, csak még midnig szarakodik velem a kani :(
|
All times are GMT +1. The time now is 05:48. |