![]() |
A nem-re szavaztam, mert szerintem kevés a választási lehetőség.,
Ennek örültem volna: 1. Legyen. 2. Legyen, de ... stb 3. Ne legyen. 4. Még ne legyen, de majd ... stb Számomra a 4. lenne a legszimpatikusabb, aztán a 2. aztán a 3. és végül az 1. Pl egy stabil rendszerben, jól megszervezve, sok résztvevővel, 12 óránál rövidebb időtartammal az igen-re szavaznék! Addig nem látom értelmét. De az ötlet maga jó, támogatom! |
Szombatonként a levegőre menjetek, mert a sok gépezés megárt az egészségnek.
Én a Nem-re szavazok. |
Quote:
Párbajozni meg nem muszáj:) Bár jöhetnél egy párbajra téged hamar kiszúrna mindenki,mert te vagy a nagy rengető:D:D |
Kedves Attila! A párbaj nem nekem való, mert nem bírják az idegeim, meg nincs idő varis orikat kiépíteni. Párbajban sajnos a tolis és hadis ori a jó. Tehát az nem nekem való játék.
|
Quote:
A párbajsorozat egy baromi jó ötlet visszahozni, csak meg kell szervezni, és kellenének rá jelentkezők. Mellesleg ha nem neked való a párbaj, akkor nem a párbajjal van a gond, ahnem veled, hogy mégis erőltetted. Vegyél be dupla adag Prozac-ot, és menyj a chat-es topicokba. A hódítós témákat meg felejtsd el örökre. Csak azért nem kaptál még szerintem 1000-1200 pirospontot, mert nem lehet ilyen gyakran osztogatni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert aki vágja, hogy mi a szitu, meg ért a hódítóhoz, meg értelmesen szól hozzá, az tök mindegy, hogy letiltja-e, vagy sem. Mert nem tud eltéríteni a hülyeséggel a saját jól bevált módszeredtől, illetve a szabályos játéktól. De egy kezdő, aki idejön olvasgatni, hogy információt, és tudást szerezzen ahhoz, hogy elinduljon a játékban, az letiltani sem fogja tudni értelemszerűen, ezért nagyon káros, hogy minden fontos topic tele van szemetelve elmebeteg állat ötletekkel... |
Quote:
Még ha eleinte komolyan is veszi, hamar rájön, hogy nem kéne :) |
Quote:
Pl amikor híreszteli, hogy mindenki indítson óriás varázslókat mindenhol, mert az aztán a kemény ori... Azt eprsze nem híreszteli mellé, hogy akárki akárhol darabokra tépi szinte akármivel... |
All times are GMT +1. The time now is 22:31. |