![]() |
Szajonara: az, hogy te tolis vagy az nem jelenti azt, hogy amennyiben a környék úgy kívánja, nem épülhetsz át. Bonts kocsmát, helyére íjat + barakkot és a csúnya gonosz hadisok nem ütnek át. Nagyoin fontos dolog a hódítóban az alkalmazkodóképesség, mindig a környék orijaihoz, a csoport piacához. Ha ezt valaki jól csinálja általában nagy játékos lesz belőle. Sok sikert a fejlődéshez! :)
|
Látod pont ez a gond, a környékemhez vagyok alkalmazkodva -8 körig ami még belefér a 10k pontkülönbsébe van 12 tolis rajtam kívül. ha átépítek ezek szétszednek engem, sokra nem mennék a barakokkal ha közben teki ugrik pénz ugrik, varikat leölik, gyúlytogatnak,stb. darabokban hevernék, annyit meg nem ér az a pár ori ami 1000k felett van hogy hadjam szétszedni magam. A környéken pont ezért jó a szövink én vagyok a legerösebb toli,nálunk van a 2.legjobb vari akinek besegítek az 1. varijainak a legyilkolásával és a két legerősebb hadis. Ha azt nézzük ők max egy nap egyszer tudnak ütni, mert 20 kör nekik az út, míg itt közel vagyok mindenkihez.
|
Quote:
Akkor meg minek a sírás, ha minden király? Már bocs... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Nagyszerű, ha valamilyen kódot tudtok, amivel gyorsan lehet haladni, meg rengetni úgy, hogy nem csökken a készüli, írjátok meg:)
|
Quote:
|
Ez a téma egyre kacifántosabb, a legtöbb ember szerintem nem fogja, hogy miről beszélek, hála istennek egy páran igen. Az átépülés nehézségei korábban leírtam, de most már ott tartunk hogy páran teljesen félrebeszélnek.Synkel te pl. hol olvastál olyat hogy elit véd? Mindenhová íj/ló felállást írtam. Igaz valaki tanácsolta a piaci csalást és hogy kérjek elitet a szöviktől de akkor is elmondtam, hogy elit nincs! Ezek után megint ott tartunk hogy többség nem tudja miért írtam csak próbálnak fikázni és költenek mindenféle dolgokat. Szeretném lezárni ez a témát már bánom, hogy megnyitottam.
Viszont köszönet: lacinak, csofikának, Valeziusnak és Attilának, ti legalább megértettétek amiről írtam, és igy a dilemám eldölt. Nem érdekel hogy napi 18 hekit tudnak ütni, olyan magasra nem akarok menni, viszont a jelenlegi környékem fontosabb, nagyobb károkat szenvedhetek ha arra nem figyelek. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:08. |