Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mennyi pénzt véd 34 bank 13 millió esetén? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2241)

Pepa 11-07-2007 15:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 134125)
de ez így nem jó mert akkor megy a bankrabló bemegy felbumm a páncélszekrényt aztán uzsgyi a pénzzel

Ha felbumm páncélszekrény, 1. elég a pénz, 2. jönnek a lovasrendőrök és felbumm robbantó.

Dragi 11-07-2007 15:46

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 134126)
Ha felbumm páncélszekrény, 1. elég a pénz, 2. jönnek a lovasrendőrök és felbumm robbantó.

na jó de akkor se kéne védenie a banknak :p

Paliking 11-07-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 134119)
Szerintem nem az az erdekes, hogy nem termel kamatot, hanem az, hogy vedi a penzed. Mindenesetre igy van...

Ugyanezt a problémát vetettem fel a templomokkal kapcsolatosan, mégpedig azt, hogy a nem működő templomokban lévő varázslókkal is lehet varázsolni. Akkor valószínűleg igaz lehet ez kocsmára is.

Pepa 11-07-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 134128)
Ugyanezt a problémát vetettem fel a templomokkal kapcsolatosan, mégpedig azt, hogy a nem működő templomokban lévő varázslókkal is lehet varázsolni. Akkor valószínűleg igaz lehet ez kocsmára is.

A nem működő templomban nincs vari. Ha teveszed, akkor csak a férőhelyik számolja bele és kv-kor az el nem férők elmennek.

saldi 11-07-2007 19:31

Köszi a választ!

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 07:17

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 134131)
A nem működő templomban nincs vari. Ha teveszed, akkor csak a férőhelyik számolja bele és kv-kor az el nem férők elmennek.

Ez így van, elmennek. De mondjuk két körváltás között félúton veszel egy rakat varit, aminek van hely (tehát nem túltöltessz), de nem működnek a templomok, és varázsolsz vele. Elnyomod a kis varikat, amiket akarsz, majd fogod, és még körváltás előtt visszapasszolod a piacra. Így nem mennek el.
(Legalábbis legjobb tudomásom szerint is úgy van, hogy a nem működő templomból is ki lehet varizni addig, amíg van benne vari. Ha nem így van, javítsatok ki plz!)

Paliking 11-08-2007 07:58

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134223)
Ez így van, elmennek. De mondjuk két körváltás között félúton veszel egy rakat varit, aminek van hely (tehát nem túltöltessz), de nem működnek a templomok, és varázsolsz vele. Elnyomod a kis varikat, amiket akarsz, majd fogod, és még körváltás előtt visszapasszolod a piacra. Így nem mennek el.
(Legalábbis legjobb tudomásom szerint is úgy van, hogy a nem működő templomból is ki lehet varizni addig, amíg van benne vari. Ha nem így van, javítsatok ki plz!)

Így van, erről beszéltem, és szerintem ez nem jó.

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 08:04

Ó dehogynem...:D Mennyi kaját lehet spórolni... Te jó ég... :D

Xeper 11-08-2007 12:00

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134239)
Ó dehogynem...:D Mennyi kaját lehet spórolni... Te jó ég... :D

vagy házat :)

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 134260)
vagy házat :)

Házat, tanyát, kaját, meg még ki tudja mit.... :D

All times are GMT +1. The time now is 23:37.