Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A elf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2223)

Pepa 08-13-2007 20:02

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 117386)
Pepe

Nem kötekvés képpen, de Pepa. A Pepe az egy papagájeledel márka.:rolleyes:

Steve 08-13-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 117394)
Én magamra hallgatok leginkább, de ennek már többször hangot adtam. Amíg a saját elképzelés jól működik, addig nem látom értelmét, hogy változtassak rajta. De tudom, hogy azért mert a rendszer működik, még nem biztos, hogy tökéletes, vagy hibátlan.:cool:

PEpa, két olyan ember írt neked akik nemkicsit tudnak jól játszani elffel, és ezt bizoyítja az ahova kerültek... de mindenki a saját útján megy, kis szerencsével a te éplistád is működik ezt senkise vonja kétségbe :)

-Fegya- 08-13-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 117388)
Nem kötekedésként de akkor még egy faktor miatt negyon más volt a játék (fedezés).

Igazad van. De én fedezős forduláshoz most is megtartanék 11% kocsmát. Nem rossz dolog, ha a katmorállal nem kell sokat játszani. Templomból most csak 5%-t tartanék, tanyából pedig a klán minimális igényei szerint.
Harcoló elfhez pedig tökéletes Reaktor éplistája.

Pepa 08-13-2007 20:24

Quote:

Originally Posted by Béééna Bari (Post 116532)
Sziasztok!
Most vagyok először 1/A-ban és termelő beálítottságú szeretnék lenni elffel

Azt hiszen ez az apró sor fölött páram elmentek. Harcos elfnek én is mást csinálnék, de nem ez volt a kérés.

Steve 08-13-2007 20:29

Llljunk meg egy szóra :) 40+5-10%kal még nem vagy hadis:) csak úgy védekezel hogy van esélyed visszaütni, ütni soha :) És pőersze, énis szeretnék 20% bányás túltermeléses törpöt 3k hekin ami magának írja a tekiket, csak nem reális :)

Gyula 08-13-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 117403)
Azt hiszen ez az apró sor fölött páram elmentek. Harcos elfnek én is mást csinálnék, de nem ez volt a kérés.

A termelő nem azt jelenti hogy soha nem akar feljebb menni és azt sem hogy be kell tokolni 21-21barakk toronyra. Bár ez is jó valamire, biztos hogy folyamatosan fog haladni lefelé.

Pepa 08-13-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 117407)
A termelő nem azt jelenti hogy soha nem akar feljebb menni és azt sem hogy be kell tokolni 21-21barakk toronyra. Bár ez is jó valamire, biztos hogy folyamatosan fog haladni lefelé.

Pesszimistán látod a dolgot. egy elfet nagyban véd a faji varija. Engem eddig meg se próbáltak beütni. Aki szépen fedezget felfelé és nem próbál gömbölni, nem lopni azt békén fogják hagyni, mert elfeknél van könnyebb célpont is.

Eke 08-13-2007 21:31

Pepa ,szerintem Reaktor éplistája jo ,igaz én magam részéröl finomitottam .Szerintem 28-28 barakk-torony arányra ,de a te éplistád már bevált egyszer.(adott körülmények)De most Reaktorra szavazok.

Pepa 08-13-2007 21:48

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 117418)
egyszer

Nem kivánok vitatkozni ahhoz már késő van.
Utószóként csak annyit: nem egyszer, folyamatosan.

Steve 08-13-2007 21:50

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 117413)
Pesszimistán látod a dolgot. egy elfet nagyban véd a faji varija. Engem eddig meg se próbáltak beütni. Aki szépen fedezget felfelé és nem próbál gömbölni, nem lopni azt békén fogják hagyni, mert elfeknél van könnyebb célpont is.

Júúúúj ez dearanyos szöveg, és mennyire nem igaz :)

All times are GMT +1. The time now is 18:54.