![]() |
A hadis faj volt az eredeti ötlet! Azt szavazták le. Részletezném: az alapötlet a következő volt: az ember legyen hadis és helyette legyen új tolis. A hadis lett leszavazva, és nem általam, hiszen azt én javasoltam. Mások azt mondták, a varis a hiánycikk, hadis sok van. Épp hogy mások javaslatára lett elvetve az ember eredetileg hadissá való alakítása. Ezt tök egyszerű igazolni, hiszen csak olvasni kellene ugye. A tegnapi beírásod, amely áthelyezésre került, szintén azt bizonyítja, hogy téged abszolút nem érdekel, milyen témáról van szó, csak azértis elmondod a saját butaságaidat. Amúgy addig, amíg folyamatosan félrevezetsz, igenis mindig korrigálni fogok.
Javaslatom a következő: légyszíves előbb próbálj meg tisztában lenni a játék legalapvetőbb működési mechanizmusával (lásd tegnapi kérdések), és utána próbáld megváltani a világot. |
Quote:
lehetne tolvaj hadis. Es varisnak ott az Orias azal nem ertem mi a gond? Kulonben varis fajnak meg a Hulla lenne a tokeletes mert mindig is varazslatos faj volt. Nekem valahogy Alvilag meg varazslat tartja oket eletben. Vagy lehetne egy Nekromonger faj aminek az lenne a spec varija, hogy az ellenseg foldjenek az egy szazalekat eltudja tulajdonitani maganak persze csak anon sok varival es kozelrol viszonylag...:D ez nemjo? |
Nem hülyeség. Anno javasoltam én is egy élőhalott varis fajt, Lich néven, de természetesen Davalon ezt is rögtön leszólta. Magyarázat: a Lich élőhalott, punktum. Úh ez az ötlet lehet hogy megint Davalon ellenére lesz. Márpedig ő tökéletes, szóval az csak hülyeség lehet, ami neki nem tetszik.;)
|
Quote:
|
Csak Halfnak válaszoltam... Vagy a Nekromoger nem élőhalott?
|
De ez egy nyitott fórum, plusz beleírtál az írásodba. Persze nem csoda, hogy ez a legjobb érved:D Még mindig várok arra az új fajra... tessék, csak tessék...
|
na akkor az új faj
Az új faj lehetne a tauren.
előnyök: -a varázslók 20 %al erősebbek. -a templomok 10%al több rúnát termelnek. -a mágia és lakáshelyzet területén elérhető maximum 40%. -a mágiatekercsek írása 50%al olcsóbb. -az építőanyag szükséglet 20%al alacsonyabb. -a varázslók minden varázslatnál kevésbé fáradnak. -ételfogyasztásuk 10%al alacsonyabb. hátrányok: -felfedezéskor 10%al kisebb eséllyel találnak bányákat. -a tolvajok minden tolvajakciónál jobban fáradnak. -a tolvajok támadóereje 10%al alacsonyabb. -a támadóerő 20%al alacsonyabb -20%al nagyobb katonai veszteség. spec varázslat:Éberség A tauren őrök ezen varázslat hatása alatt jobban őrzik a könyvtárakat, így a tolvajok az eredeti érték 30%-t viszik csak el. Milyen? A fajhoz tartozó mesét meghagyom másnak. |
Ja még annyi hogy a katonai tekercsek írása 50%al drágább.
|
Ez gagyi mert:
minek lenne valaki ezzel a fajjal az Orias akkor mar jobb varazslo! |
Akkor mivel tennéd erősebb varissá? Azt próbáltam összehozni, hogy nagyon erős legyen varázslásban, de hadi és tolvaj országnak alkalmatlan legyen. Így az óriás jó lenne haids-varisnak, és ez lehetne az egyértelmű varázsló faj. Csak hirtelenjében írtam valamit, javíts rajta.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:33. |