![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Végülis nekem teccene,úgy is,hogy 1 ember csak 1 klánban,de sztem ilyen nem lesz :)
Bár belőlem most a pesszimizmus beszél :) |
Quote:
Ati: érdemes erről beszélni vagy ne is erőltessük magunkat úgysem lesz ilyen? |
En nekem tetszenek :)
De 2 ember lehet 1 klanban? :) Tehat ha nekem van 5 orim, meg masnak is van 5 orija, akkor csinalhatunk egy 10 fos klant? |
Nekem is tetszik az ötlet, hogy többen összeállhatnak 1 klánba+ lehetnek táporijaik. De szerintem az anarh lényege a legális multi, amiben az is benne van hogy haver orijait nézegeted. Namost akkor meg ne legyen ilyen korlát, legyen max elvi megállapodás bizonyos dolgokról, aztán kiderül mennyire intelligens a társaság:)
|
Ööö sztem ilyen dolgokra ne alapozzunk,csak vita lenne belőle :)
|
mind1, akkor is több esély lenne az egyszem Ds orimnak 9másik sorstársammal, mint így egyedül...
|
Ezt alairom en is :)
S legalabb lenne ertelme par szaz k hekis termeloknek :) |
Quote:
Persze nem muszáj ezt azzal a korláttal hogy 1 ember max 1 klánban lehet benne, de kis idő múlva ugyan az lesz itt is mint most 2/D-ben. Pár ember felhozza a saját 100-200 oriját, azt szétdobálja 10-20 klánba és megy az önütögetés a végtelenségig. Emiatt ajánlottam az 1 ember 1 klán szabályt. Az hogy SZK-ban lehetne mindenkinek még annyi orija amennyit akar szerintem külön jó dolog. Volt ilyen kérdés hogy mit kezdjen az SZK-s orikkal. Én tudnék mit kezdeni pl. 5db 70% barakkos orkkal amiben bent van a sereg folyamatosan hisz nem kell etetni őket SZK-n... Esetleg 50 db olyan orival amiben 4miliárd van és véletlenül ez az 50 ori felszedni az íjakat a piacról amikor támad a klánom... |
All times are GMT +1. The time now is 22:19. |