![]() |
Csokibácsi reggelije
Egy könnyed, finom, ízletes reggeli.
Hozzávalók: kenyér zsír vöröshagyma vagy lilahagyma A kenyeret szeletekre vágjuk, majd zsírral izlés szerint megkenjük, meg is sózhatjuk. Mellé hagymát fogyaszthatunk. Jó étvágyat kívánok! |
[quote=X csucsika]koszi teja
ha kell valami keress meg na akkor már igencsak pácba esnék főzés terén,ha hozzád forulnék:PP de én is bijlak ám:P |
teja
tudod hogy konyhafonok vok :-)))))) sztem azert jobban megy a fozes mint neked! |
koszonom mindekinek csokis teszta recepteket most hetvegen nem volt idom sutkerzni de kiprobalom oket lassan:))
|
Gyakran veszek kocka sajtot. A Bocit, vagy a Tesco-t, lényeg, hogy ne legyen nagyon lágy.Próbáljátok ki, érdemes.
Az a titka, hogy kétszer, vagy háromszor kell panírozni, és nem szabad a villát beleszúrni mikor kivesszük a zsiradékból, vagy megfordítjuk, valamint forro legyen a zsiradék. (én olajat használok). A panír kívul ropogós, a sajt belül lágy majdnem folyik. Ez hidegen is ilyen. Áfonya lekvárral isteni :) |
Ez jo kis trukk Reni...:) a camembert az ugyis nagyon draga...:)
Legkozelebb probald meg sima trapistaval.... Forron talalt, akkor marad csak jo folyos..:) |
Quote:
|
Quote:
|
[quote=X csucsika]teja
tudod hogy konyhafonok vok :-)))))) honnan tudnám,nem ismerlek:P sose beszéltünk az épitkezésen kivül semmiről.... |
tejus
mostmar eztis tudod
:-))))))))) |
All times are GMT +1. The time now is 15:33. |