![]() |
Quote:
|
Na mi lesz ezzel a témával? :)
|
Vkinek kéne szervezni egy talit, és nembaj ha kocsmában van, mert akkor beszivárgok oda vhogy veletek vagy vkivel.(ha lehet Nyíregyháza közelében)
|
Quote:
Szerintem kifejezetten Nyíregyházán kellene rendezni. Sajna nem ismerem az aktuális lehetőségeket, de olyan hely kell, ami nem zár be éjfékor:) |
Asszem tán Pool indította ezt a topicot, neki kellene magára vállalni a szervezést is.
|
Az a lényeg, hogy megpróbálok nézni egy kocsmát, ami nem zár be éjfélkor, és van egy jó hírem.Anyukám azt mondta, hogyha akar vki, akkor aludhat itt nálunk.(összesen kb 3-4 fő max)
|
Nekem csak az a lényeg,hogy legalább két héttel előre szóljatok:)
|
Ha lenne egy hódos tali Nyíregyháza vmelyik kocsmájában, akkor ki lenne ott?És ha nem kocsma lenne hanem egy billiárd klub, de rendesen van pia meg minden az baj lenne?
|
Quote:
Én lennék tutira, meg egy csaj is aki szintén hódos, de az nem annyira tutira. Nekem tökéletes a billiárd szalon is, sőt talán jobb is. |
Udv! Szintén Szabolcsból :D . Keveset vagyok itthon, meg csak néha járok erre, de egy talira beugranék. Amúgy Tv., itt megtaláltok: Crystalwater (#456779).
|
All times are GMT +1. The time now is 16:29. |