![]() |
Akinek nincs sok ideje az elf-fel szépen végigbaktat toronyíjakkal és némi elittel.Am szerintem ilyen nagyon nagy változások tönkre tennék a hódító évezhetőségét.
|
Quote:
|
Még most is csak azt tudom mondani,hogy a lassú csopiban simán előre tud lépni egy játszani akaró kezdő is.
Meg amikor megismerkedik az kezdő pár tapasztaltabb játékossal akkor mégtöbb előnyre tud szert tenni. Tanulni tud töllük és támogatni tudják. Akár feltudják húzni magukkal a csúcsra. A lényeg,hogy akinek tényleg nincs arra idelye,hogy rendszeressen nézze az oriját az szerintem ne is regeljen,mert heti 1-2 órát a gép elött töltve nem lehet az ember sikeres. Vagy lassú lassú lassú csopi;):) |
Quote:
Miért van az hogy sok ember elég sikeres tud lenni jóval kevesebb idő ráforditással??? Mert van egy saját stratégiája a saját idejére szabva, amit meg tud valósitani. Nem ott kezdődik a jó játékos, hogy jól van felépitve az orija (akár itt a fórumon is olvashatott ori felépitést),hanem hogy tud azzal játszani, én pl amikor nem jutok eleget a géphez, akkor kerülöm a szöviháborúkat, nem szabad fejjel a falnak menni. Szerény véleményem szerint a játék menete megfelel annak jópár ezer (Vagy mégtöbb) embernek aki játszik a hóditóval. a játék igazi menetén nem nagyon kell változás, csak kiegészitgetések stb stb. Ha most te csinálnál egy tök más játékot, szted hány ember hagyná ott a játékot??? A legtöbb játékos eltudja fogadni hogy nincs elég ideje rá éppen, vagy egyáltalán. Nem egy játékos van, aki idő hiány miatt, pl csak 1 orival játszik (igeiglenesen) és tud vele játszani. és igenis, egy jól felépitett orival napi 2 belépéssel belehet jutni a top10%-ba is |
Quote:
Miért nem kedvelik sokan a hiénázást? Mert akkor támad, amikor a másik védtelen? És az éjszakai támadás miért unfair? Mert a másik valószínűleg védtelen? Egy dolog, megtalálni az ellenfél gyenge pontját a stratégiájában, játéktudásában. Ez számomra élvezhető. Más dolog akkor legyőzni, mikor nem játszik. Most szükséges ez is. Az elfről meg annyit, hogy belekényszerült egy tamagocsiszerepbe, amiből nagyon nehéz (de belátom igazi kihívás) szép játékot kihozni. |
sajnos a Hódító egy olyan játék, amire időt kell szánni, ezen változtatni nem lehet :o
ha ez változna, akkor már egyáltalán nem ez a játék lenne, és jó eséllyel más játékoskört vonzana, ami meglehetősen bizonytalan, és mint ilyen, nem érdemes megkockáztatni :) |
Még egy kérdésem lenne hozzád.
Úgy veszem észre elég aktív vagy és van időd itt fórumozni is. Miért akarsz egy ilyen lassító funkciókkal elátott javaslatot felvetni az általános beszélgetésekben? Szerintem ez valami augusztus 1-re kitalált tréfa akar lenni:rolleyes::DNrm?:) Ja ,hogy ma 2-a van upsz.. |
Quote:
|
Quote:
annak alapjában véve unfair a játéka vagy mi? :D:D |
Quote:
Amit mondtok: Ha már mindent tud valaki a játékról, akkor jár el ésszerűen, ha elsődlegesen a naponta játékra fordított időhöz választ fajt, személyiséget, stratégiát. Tehát az idő az elsődleges. Nem az, hogy milyen szerepben jó, vagy mit szeretne játszani. Komolyan leszűkíti a játékos lehetőségeit az a tény, hogy naponta 15x vagy 5x tud belépni. |
All times are GMT +1. The time now is 04:39. |