Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szinlépéskor mi lesz a fent lévő varázslatokkal? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2187)

laci 08-01-2007 18:13

Na, a sok tökéletes helyesíró szétoffolja a topicot :p

Valezius 08-01-2007 18:16

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 114178)
De amikor fellépek varizni akarok azt fogja kiírni hogy varázslóid nagyon fáradtak ezért várj egy kicsit!Ez hány körig megy?

Honnan tudod, hogy azt fogja kiírni?
Szerintem és mások szerint is, nem fog kiírni semmit. De attól még lehet, hogy nem így van.

(De a súgóban se szerepel, hogy nem lehet azonnal varizni ;) )

Redback 08-01-2007 18:17

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 114200)
Honnan tudod, hogy azt fogja kiírni?
Szerintem és mások szerint is, nem fog kiírni semmit. De attól még lehet, hogy nem így van.

(De a súgóban se szerepel, hogy nem lehet azonnal varizni ;) )

onnan ton hogy kb egy éve ifjú padawan koromban mikor léptem és faji varit akartam felrakni azt írta.DE meddig nem lehet varizni?

Croissant 08-01-2007 18:58

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 114202)
onnan ton hogy kb egy éve ifjú padawan koromban mikor léptem és faji varit akartam felrakni azt írta.DE meddig nem lehet varizni?

Ha igaz, hogy 13 éves vagy, akkor az elmúlt egy év nem tett Yedi-lovaggá? :):):)

Az nem lehet, h nem volt készültséged?

Redback 08-01-2007 19:00

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 114235)
Ha igaz, hogy 13 éves vagy, akkor az elmúlt egy év nem tett Yedi-lovaggá? :):):)

Nem mert januártól nem edzem mert meghalt a mesterem :D:D:DDE mostmár találtam újat!A fórumot!

Sztem nem mert nem nagyon variztam abban az időben de vasárnap megmondom nektek!

Redback 08-01-2007 19:02

Am sztem az első 3 körben nem fogok tudni varizni mert addig katikat se tudok képezni...DE vasárnap megmondom a tutit!

Croissant 08-01-2007 19:06

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 114240)
Am sztem az első 3 körben nem fogok tudni varizni mert addig katikat se tudok képezni...DE vasárnap megmondom a tutit!

Szerintem a fellépés után rögtön lehet varizni...

Pepa 08-01-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 114235)

Off

4 szint van és mindegyiket végig kell járni. Padawan-Jedi-Jedi lovag-Jedi mester

On

Elég élezett orid lehet, ha miután eladod a varikat és a tolikat még éhezne az orid. Nézd meg mennyivel termelsz kevesebb és tudsz-e annyi kaját tenni a rakikidba, hogy elég legyen. Ilyenkor ne feledd a 24 körös piackimaradást!

Redback 08-01-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 114282)
Off

4 szint van és mindegyiket végig kell járni. Padawan-Jedi-Jedi lovag-Jedi mester

On

Elég élezett orid lehet, ha miután eladod a varikat és a tolikat még éhezne az orid. Nézd meg mennyivel termelsz kevesebb és tudsz-e annyi kaját tenni a rakikidba, hogy elég legyen. Ilyenkor ne feledd a 24 körös piackimaradást!

Az az igazság hogy ork vagyok szupermarkotánnyal és nem sok rakival....Markotány nélkül kb 10 körig bírom full rakival.Szal nem nagyon szeretnék ülni a gép előtt hogy éhezik az orim és nem tok semmit tenni.

Synkel 08-01-2007 22:25

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 114287)
Az az igazság hogy ork vagyok szupermarkotánnyal és nem sok rakival....Markotány nélkül kb 10 körig bírom full rakival.Szal nem nagyon szeretnék ülni a gép előtt hogy éhezik az orim és nem tok semmit tenni.

Vannak erre érdekes trükkök azért. Pl újraképzed a tolikat míg nem tudsz piacra menni, védelem alatt úgyse lesz rájuk szükséged...

All times are GMT +1. The time now is 00:31.