Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Kezdeti stratégia (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2168)

Burning 08-15-2008 18:27

Quote:

Originally Posted by Chewbacca (Post 186737)
En meg beregeles elott komolyan vettem a "strategiai kezikonyv" tanacsait, majd az "orkot kezdo jatekosoknak nem ajanlunk" sornal beregeltem egy ork tabit :) De ugy masodik het kornyeken megleltem a kulsot, atragtam magam topikok nagy reszen, banyabontas, 6+2es tf ori, stb. Lenyeg hogy 1 honap alatt osszehoztam 5. szintre egy feltoltott 60% barakkos 2 kocsmas ork fenegyereket... (kar addigra 300 heki felett voltam :D)
Aztan megismertem a mestert aki szarnyai ala vett es azota is tanit :) me'g annyit hogy ahogy eszrevettem hiaba a 7k paci mert nincs kibol tartalekot gyujteni atalltam a szupertolis orkra, es maradek 300 koromet 7k tolival vittem vegig :D:D:D

nem tudom melyik jobb:D
a pénznélküli 60% barakkos ork, vagy a toliork:D

stampi 08-15-2008 21:09

Hát én mivel azt se tudtam melyik milyen faj, mer sugóból csak annyit fogtam fel h ember mindenre alkalmas,vagyis semmire, ezért emberrel kezdtem szintén, és talán foglalkozási ártalom miatt tábornok lett:) De ahogy múlt az idő, és ütögettek,lopiztak stb, mindig éppen arra gyúrtam amit a legveszélyesebbnek tartottam. Aztán a sok beütögetést megunva megcsináltam első orkomat, majd másodikat. Aztán hogy célpontot hamarabb találjak szükség volt varázslóra is, így lett órásom is. Persze közben kaptam innen onnan a jó tanácsokat, főleg if-től. Sőt Margóca, vmint Save (kivel nemtom mi lett azóta) szintén nagyon sokat segített. Nélkülük elvesztem volna a hódiban azt hiszem.
Legkönnyebben abból lehet tanulni, h csatába keveredsz vkivel, és utánna elmondja hogy mi hulyeségeket csináltál, vagy rájössz magadtól. Nem mindenféle csúnyát kell írkálni a másiknak, hanem megbeszélni mi történt jól,s mit rontottam.
És amikor összefutottam véletlenül Gárdival, akkor kezdtem csak el amolyan hegyezett orikat csinálni. A varis az varázsoljon, ork harcoljon, stb,semmi felesleges hülyeség, ezért neki is hálás vagyok:)
Szóval itt ragadom meg az alkalmat hogy elrebegjem hálámat if-nek,Margócának,Save-nak és Gárdinak és sok másnak. Nem erről szól a topic, de kihasználom:D

exair 08-27-2008 14:06

az elso orim az meg egy szemelyiseg nelkuli orias hadi volt asszem, ami L-be lepeskor ork lett kb 5k loval es 2k ijjal szinte 0vari 0tolival :D
csodalom hogy egyaltalan fel birt maszni L-be

Steve 08-27-2008 14:09

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 186831)
És amikor összefutottam véletlenül Gárdival, akkor kezdtem csak el amolyan hegyezett orikat csinálni.

Te jesszus atya úristen :eek::eek::eek::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Grabi 08-27-2008 14:42

miért?

nekem a kezdeti lassú csoportos stratégiám az volt, hogy fedezéssel és képzéssel benne legyek a feljutók alsó régiójába. így lettem teljesen tudattalanul a 2/B-be egy kis idő után. emlékszem akkor kérdeztem meg, hogy mi számít bele a pontokba a fórumon. és nem értettem, hogy miért furcsállják a kérdésemet :) azóta sem változott sok minden :)

All times are GMT +1. The time now is 06:03.